about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تمرکز اپراتور اماراتی روی تجهیزات بی راننده

شرکت اتصالات در زمان برگزاری نمایش جیتکس 2019 از نسل جدید وسایل نقلیه خودمختار خود رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اتصالات، شرکت مخابرات امارات متحده عربی در زمان برگزاری نمایشگاه جیتکس 2019 (GITEX 2019)، مجموعه‌ای از نوآوری‌ها را مانند خودروهای بی راننده به نمایش گذاشت. به نظر می‌رسد تلاش این شرکت به منظور توسعه وسایل نقلیه خودران، در راستای راهبرد دولت دوبی در حال انجام است. بر پایه این چشم‌انداز 25 درصد از حمل‌ونقل امارات تا سال 2030 باید توسط این وسایل انجام گیرد.

فناوری‌های خودمختار به واسطه شبکه‌های 5 جی مزایایی مانند سرعت‌بالا و تأخیر کم را ارائه می‌دهند. در نتیجه وسایل نقلیه بدون راننده سریع‌تر، هوشمندتر و ایمن‌تر به وجود می‌آیند.

اتصالات هدف خود را از اقدامات یاد شده، رهبری موج نوآوری‌ها و فناوری‌های آینده از سراسر جهان و هدایت آن‌ها به سمت امارات است.

شرکت یاد شده در نمایشگاه سال جاری، خودرویی به نام رنو ای‌زد التیما (Renault EZ-ULTIMO) را به نمایش گذاشت. وسیله نقلیه‌ای که از خودمختاری سطح 4 بهره می‌برد. التیما دارای موتور الکتریکی بوده و توانایی متصل شدن به انواع محیط‌های شهری و زیرساخت بزرگ‌راه‌ها را دارد؛ بنابراین می‌تواند بدون دخالت انسان‌ها، در محیط‌های شهری و بزرگ‌راه‌ها تردد کند.

از دیگر تجهیزاتی که اتصالات به نمایش گذاشت می‌توان به موتورسیکلت پرنده لازارث (Lazareth Flying Motorcycle)، اشاره کرد. وسیله‌ای 4 چرخ که از موتور  5.2 لیتری مازراتی وی 8 (V8 Maserati) بهره می‌برد. لازارث برای تبدیل شدن بین دو حالت وسیله نقلیه زمینی و پرنده، تقریباً به 60 ثانیه زمان نیاز دارد.

پهپاد لیفت (LIFT)، از دیگر محصولات به نمایش در آمده توسط اتصالات بود. لیفت یک وسیله نقلیه هوایی با ظرفیت حمل یک نفر است که 200 کیلوگرم وزن داشته، 18 ملخک نیروی محرکه آن را تأمین می‌کنند. این وسیله در شرایط اضطراری می‌تواند کنترل را به تصرف خود در آورده، به مانند یک پهپاد به صورت مستقل عمل کند یا یک اپراتور آن را از راه دور کنترل نماید. سرعت ایفت به 97 کیلومتر در ساعت می‌رسد و قابلیت فرود روی آب را نیز دارد.

اتصالات یک شبیه‌ساز پرواز به نام بردلی را (Birdly) را نیز در جیتکس به نمایش گذاشت. در این بستر برخلاف دیگر نمونه‌های مشابه به یک جوی استیک نیاز دارند، از ماوس یا تعداد کلید بهره می‌برد. کاربران این وسیله در یک پوشش کامل از واقعیت مجازی قرار می‌گیرند که همه حواس آن‌ها را درگیر کرده و احساسی به مانند یک پرنده را به آن‌ها القا می‌کند.

از طرفی می‌توان به ویم-آی (Wheelchairs Mobility Interface) اشاره کرد. وسیله نقلیه نیمه خودمختار الکتریکی که به منظور جابه‌جایی افرادی با دارای ناتوانی حرکتی طراحی شده است. این ابزار به واسطه یک برنامه امکان اتصال به دیگر کاربران ویلچر و وسایل حمل‌ونقل را به کاربر می‌دهد.

Paragraphs
تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.