about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رئیس جمهور صربستان از انجام برخی اقدامات دیپلماتیک برای تقویت روابط با اسرائیل خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ الکساندر ووشیچ (Aleksandar Vučić)، رئیس جمهور صربستان پس از اینکه در کنفرانس سیاسی «AIPAC» گفت که این کشور دفتری در بیت‌المقدس افتتاح خواهد کرد، گفتگویی با وبگاه تخصصی «Jewish Insider» انجام داد.

ووشیچ اظهار داشت :

«این یک دفتر رسمی دولتی است و ما این کار را انجام خواهیم داد؛ ما باید روابط خود را نه تنها با مردم اسرائیل، بلکه با یهودیان در سراسر جهان بهبود ببخشیم. درمورد بازگشایی سفارت صربستان در بیت‌المقدس شاید سال آینده صحبت کنم. من تحت هیچگونه فشاری نیستم و ما کشوری مستقل هستیم.»

رئیس جمهور صربستان عنوان کرد که مأموریت اقتصادی جدید این کشور، عمیق‌تر کردن روابط میان صربستان و رژیم صهیونیستی و استفاده از فناوری‌های پیشرفته اسرائیل در بلگراد خواهد بود؛ وی افزود که بئرشبع رؤیای صربستان است، زیرا این شهر اول یک صحرا بوده و اکنون 300 هزار نفر در حوزه سایبر و دیگر حوزه‌ها در آنجا فعالیت دارند.

این مقام صربستانی توضیح داد :

«ما افراد مستعد جوانی داریم و اگر روابط خود را تقویت کنیم، کار بزرگی انجام داده‌ایم. ما قصد داریم تسلیحاتی را از اسرائیل بخریم. اگر بنیامین نتانیاهو در انتخابات پیروز شود، این معامله تحقق خواهد یافت. برخلاف اکثر کشورهای غربی، ما واقعاً به حقیقت هولوکاست اعتقاد داریم. ما متحمل رنج بسیاری شده‌ایم و می‌دانیم شما بیشترین زجر را کشیده‌اید؛ ما کاملاً به این موضوع واقف هستیم و این تفاوت ما با دیگر کشورها است.»

دعوت از ووشیچ برای سخنرانی در کنفرانس به دلیل حاکمیت اقتدارگرایانه وی در صربستان با مخالفت برخی گروه‌ها روبرو شده است. باتیا آنگار سارگون (Batya Ungar-Sargon)، ویرایشگر افکار در «Forward » در مطلبی نوشت که حضور ووشیچ – که هنوز به خاطر نسل‌کشی مسلمانان عذرخواهی نکرده و تنها آن را توجیه کرده است – در این کنفرانس نشان می‌دهد که تصمیم برنی سندرز (Bernie Sanders) برای عدم حاضر شدن در نشست AIPAC درست بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.