about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

موسسه خبری سایبربان: مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس‌بوک در صفحه شخصی خود اعلام داشته است که با رئیس جمهور ایالت متحده، باراک اوباما، به صورت تلفنی در مورد برنامه‌های جاسوسی اخیر NSA در ارتباط با شرکت‌های فن‌آوری صحبت کرده ‌است.


به گزارش فاکس نیوز، زاکربرگ در فیس‌بوک خود با اعلام این خبر می‌نویسد " تلاش مهندسان ما برای افزایش امنیت سیستم‌ها برای محافظت کاربران از مجرمان سایبری است، نه دولت خودمان. دولت آمریکا باید در فضای اینترنت یک الگو باشد نه یک تهدید. دولت باید شفاف ‌تر برخورد کند وگرنه مردم تصور دیگری از ما خواهند داشت. "

این در حالیست که در روز چهارشنبه هفته قبل نیز گلن گرینوالد به استناد فایل‌های طبقه بندی شده ادوارد اسنودن، در وب سایت تازه تاسیس خود بیان کرد که NSA به طرز چشمگیری تلاش‌های خود را در برنامه‌های جاسوسی جمعی و هک کردن شبکه‌های اجتماعی، گسترش داده است.

اطلاعات منتشر شده جدید توسط ادوارد اسنودن نشان می‌دهد آژانس امنیت ملی ایالت متحده تحت یک پروژه به نام QUANTUM، حملات سایبری گسترده ای را طراحی و امنیت وب‌سایت‌ها را تضعیف می‌کند. پیش از این نیز به اقدامات جاسوسی NSA و سازمان جاسوسی انگلیس موسوم GCHQ در جاسوسی از وب‌سایت‌های ایمیل و شبکه‌های اجتماعی توسط اسنودن اشاره شده بود.

کاخ سفید نیز خبر تماس تلفنی زاکربرگ و نگرانی‌های وی در مورد فعالیت‌های آژانس امنیت ملی آمریکا با اوباما را تایید کرده‌است./
 

تازه ترین ها
سایه
1404/11/29 - 11:15- تروریسم سایبری

سایه جاسوسی سایبری رژیم صهیونیستی بر خودروهای هوشمند

به گفته هاآرتص، شرکت‌های اسرائیلی از ابزارهای سایبری پیشرفته برای جاسوسی از خودروها و ردیابی حرکت استفاده می‌کنند.

فشار
1404/11/29 - 10:52- اروپا

فشار بر رسانه‌های اجتماعی توسط کشورهای اروپایی

کشورهای اروپایی در واکنش به اعتراض عمومی، فشار بر شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی را افزایش می‌دهند.

دستگیری
1404/11/29 - 10:47- اروپا

دستگیری متهم مرتبط با باج‌افزار فوبوس در لهستان

پلیس لهستان یک مجرم سایبری مظنون به ارتباط با باج‌افزار فوبوس را دستگیر کرد.