about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تلگرام طلایی و هاتگرام فیلتر نمی شوند

قرار بود دسترسی به نسخه های غیر رسمی تلگرام، از 15 شهریور قطع شود که ظاهرا این موضوع از دستور کار خارج شده است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ محمدرسول کاظمی تاکید کرده بود که این دو پیام رسان مانع از رشد و تعالی پیام‌رسان‌های بومی شده‌اند و اظهار داشته بود که تا وقتی این مدل‌ها در حال فعالیت هستند، نمی‌توان جذب مخاطب کرد:

«در زمان فیلترینگ تلگرام روزانه صد تا دویست هزار نفر کاربر به مجموعه ما اضافه می‌شد ولی الان این ماجرا فیصله یافته و جذب کاربر ما بسیار کم شده است. دو برنامه مذکور نزدیک به 30 میلیون کاربر دارند و کماکان هم فعال هستند. آی گپ امروزه نزدیک به دو میلیون نصب دارد و نزدیک به یک میلیون هم کاربر فعال درون خودش جای داده است ولی این رقم می‌توانست بسیار بالاتر باشد.»

کاظمی ویدئویی کوتاه را از سرورهایی که خریداری، یا اجاره شده‌اند در توییت خود منتشر کرده است. 

او گفته بود که پشت این پیام رسان‌ها افرادی هستند که نمی‌گذارند آنها به حالت معلق در بیایند و حالا هم در توییتی که نوشته با تاکید براین گفته خود اعلام کرده که: «پیام‌رسان‌های داخلی می‌توانند ولی بعضی‌ها نمی‌گذارند.»

پیش‌تر در حاشیه نمایشگاه الکامپ دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتگوی خود با اهالی رسانه عنوان کرده بود که وضعیت دو اپلیکیشن تلگرام طلایی (طلاگرام) و هاتگرام به زودی تعیین تکلیف و فیلتر خواهد شد. او تاریخ این فیلترینگ را 15 شهریور ماه اعلام کرده بود. با نزدیک شدن به روز موعود اما زمزمه‌هایی مبنی بر فیلتر نشدن این شبکه به گوش می‌رسید و در حال حاضر محمدرسول کاظمی روی این شایعات صحه گذاشته و از خرج و مخارجی که تیمشان برای سرورها و موارد دیگر انجام داده خبر داده است؛ مخارجی که به گفته او با وجود فیلتر نشدن و پایدار بودن این دو اپلیکیشن بی اثر خواهند بود.

او در ادامه سلسله توییت‌های اعتراضی خود گلایه‌های تندی نسبت به قوه قضاییه و سیاست‌های دولت داشته و ادعا کرده که این دو اپلیکیشن در حقیقت پیام رسان نیستند بلکه صرفا یک فیلترشکن هستند و با رانت کار خود را ادامه می‌دهند:

«شرکتی بدون هیچ دانش و تخصصی یک فیلترشکن راه انداخته است. گناه داره ببندیدش. فقط موندم دفعه قبل مرکز ملی مهلت خرداد اینارو تمدید کرد این ۱۵ شهریور رو اقای لاریجانی رییس قوه قضاییه... دفعه بعدی حتما می رن سراغ یکی دیگه تو این مملکت دست به دامن اون می شن و قانع میکنن بذار کار کنیم داخلیا نمی تونن.»

رسول کاظمی در توییت‌های خود چندین بار تاکید کرده که پیام‌رسان‌های داخلی می‌توانند از پس جمعیت میلیونی کاربران ایرانی بر بیایند ولی عده‌ای در این میان مانع‌تراشی می‌کنند. او ضمنا تصحیح کرده که مخالف فیلترینگ تلگرام است و اگر این فیلترینگ برداشته شود، دو پیام رسان طلاگرام و هاتگرام خالی از جمعیت کاربران خواهند شد.

Paragraphs
تلگرام
تلگرام طلایی و هاتگرام فیلتر نمی شوند
تازه ترین ها
هشدار
1404/11/27 - 09:39- آسیا

هشدار امارات درمورد کلاهبرداری سایبری در ماه رمضان

شورای امنیت سایبری امارات در بیانیه‌ای درمورد کلاهبرداری‌های سایبری در ماه رمضان هشدار داد.

تاکید
1404/11/26 - 19:18- جنگ سایبری

تاکید ناتو بر افزایش هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین

معاون دبیرکل ناتو در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ تأکید کرد این ائتلاف باید با تقویت بازدارندگی و آمادگی برای پاسخ متقابل، هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین را افزایش دهد.

هشدار
1404/11/26 - 19:12- اروپا

هشدار اتحادیه اروپا درباره تهدید خاموش‌سازی زیرساخت‌های حیاتی

معاون اجرایی کمیسیون اروپا در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ هشدار داد اتحادیه اروپا باید با مقررات سخت‌گیرانه‌تر و سرمایه‌گذاری بیشتر، خود را در برابر تهدیدات سایبری و ترکیبی که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی را از کار بیندازند، مقاوم کند.