about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تلگرام طلایی، جای تلگرام راگرفته است

روزنامه جام جم نوشت: تلگرام طلایی جایگزین تلگرام شده و این پیام‌رسان، محتوای ضداخلاقی و ضدامنیتی را بسته است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان: روزنامه جام جم نوشت: بعد از دستور قضایی مبنی بر فیلتر شدن تلگرام، این پیام‌رسان طبیعتا جزو نرم‌افزارهایی قرار گرفت که فروشگاه‌های نرم‌افزاری داخلی مجاز به عرضه آن به مخاطبانشان نیستند و به همین دلیل تلگرام و همه نسخه‌های غیررسمی آن مانند موبوگرام، تلگرام نارنجی و... از این فروشگاه‌ها حذف شدند.

در همین ایام بحث بر سر پیام‌رسان‌های داخلی هم داغ بود. پیام‌رسان‌ها رقابت سنگینی برای جذب مخاطب داشتند و کم کم فضای پیام‌رسان‌های داخلی نیز در حال شکل‌گیری بود و مردم نیز به نبودن تلگرام تقریبا عادت کرده بودند اما در همین ایام بود که یک نسخه غیررسمی تلگرام به نام «تلگرام طلایی» در فروشگاه‌های نرم‌افزاری داخلی عرضه شد که خیلی زود توانست اوج بگیرد.

تلگرام طلایی در شرایطی که هیچ دسترسی به سرور اصلی تلگرام میسر نبود و حتی فیلترشکن‌ها هم از نفس افتاده بودند خیلی راحت و بدون نیاز به فیلترشکن خاصی کار می‌

کرد و همین باعث شد که روز به روز بیشتر مورد اقبال واقع شود و تقریبا توانست جای تلگرام را پر کند.تلگرام طلایی علی‌رغم این‌که همه امکانات تلگرام را دارد، اما با یک ویژگی تقریبا از پیام‌رسان مادر متمایز شده است. این نسخه غیررسمی تلگرام، کانال‌های برانداز و مساله‌دار سیاسی را فیلتر کرده و با تلگرام طلایی نمی‌توان کانال‌های متعلق به گروه‌های ضددینی یا ضدمیهنی را باز کرد؛ اقدامی که شرکت تلگرام هیچ‌وقت زیر بار آن نرفت و دورف بارها گفته بود تنها محتواهای مروج خشونت یا هرزه‌نگاری آشکار را مسدود می‌کند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/08/25 - 06:01- آسیا

سرمایه‌گذاری ترکیه در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری

ترکیه حدود یک میلیارد دلار در توسعه مراکز داده و فناوری‌های ابری سرمایه‌گذاری کرده است.

امکان
1404/08/24 - 17:27- سایرفناوری ها

امکان اتصال گوشی‌های موبایل در ایران به استارلینک فعلاً قابل تحقق نیست

هر چند استارلینک در برخی کشورها آزمایش‌هایی برای ارائه اینترنت مستقیم روی موبایل را آغاز کرده است، اما بررسی‌های فنی و مقرراتی نشان می‌دهد که چنین امکانی در ایران فعلاً قابل تحقق نیست.

ایکس
1404/08/24 - 17:21- توییتر

ایکس «چت» را جایگزین دایرکت کرد

شبکه اجتماعی ایکس از پلتفرم چت به عنوان جایگزین دایرکت رونمایی کرد.