about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

تلگرام می‌گوید اکنون بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد. این پیام‌رسان محبوب پنج ماه پیش تعداد کاربران فعال ماهانه را ۵۰۰ میلیون اعلام کرده بود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ تلگرام در بیانیه‌ای مطبوعاتی ضمن معرفی سرویس اشتراکی خود اعلام کرد اکنون بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد. این پیام‌رسان محبوب که امسال خودش را به جمع پنج اپلیکیشن پردانلود در سراسر دنیا رساند، توانسته در پنج ماه اخیر ۲۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه‌ی جدید جذب کند. تلگرام در ماه ژانویه‌ی ۲۰۲۱ (دی و بهمن ۱۴۰۰) تعداد کاربران فعال ماهانه‌اش را ۵۰۰ میلیون اعلام کرده بود.

به گزارش زومیت، تلگرام درحال‌حاضر جزو پراستفاده‌ترین سرویس‌های پیام‌رسان در ایران است. این اپلیکیشن که برای موبایل و دسکتاپ دردسترس قرار دارد قابلیت‌های پرکاربردی را ارائه می‌دهد و به‌خاطر همین قابلیت‌ها توانسته توجه افراد زیادی را به خود جلب کند.

تلگرام سرویس اشتراکی خود را نیز معرفی کرده است. این اولین باری است که یک سرویس پیام‌رسان با چندصدمیلیون کاربر در سراسر دنیا پلن اشتراکی معرفی می‌کند.

سرویس اشتراکی که تلگرام پریمیوم نام دارد قابلیت‌های اضافه‌ای نظیر آپلود فایل چهار گیگابایتی، استیکر اختصاصی و استفاده از تصویر متحرک در پروفایل را ارائه می‌دهد و با قیمت ماهانه ۵ تا ۶ دلار دردسترس قرار می‌گیرد.

پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، می‌گوید این پیام‌رسان بیشتر از شرکت‌های تبلیغاتی به کاربرانش اتکا می‌کند و معرفی سرویس پریمیوم درنتیجه‌ی درخواست کاربران برای کاهش محدودیت‌ها انجام شده است. اکنون تلگرام با سرویس اشتراکی می‌تواند ازطریق بخشی از ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه‌اش درآمد به جیب بزند.

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.