about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تلویزیون هوشمند باقابلیت کنترل لوازم منزل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ افزوده شدن قابلیتی جدید به این تلویزیون موسوم به Smart Hub کل فرایند تنظیم اولیه تلویزیون و اتصال آن به انواع خدمات و ابزار تعاملی را نیز تسهیل می‌کند.

با همه‌گیر شدن خدمات اینترنت اشیا پلاتفورم خاص دیگری موسوم به SmartThings IoT هم برای این تلویزیون در نظر گرفته‌شده که کنترل ابزار هوشمند خانگی با استفاده از این تلویزیون را ممکن می‌کند.

این تلویزیون جدید در چند سری جدید تولیدشده است که ارزان‌ترین آن‌ها در این مجموعه KS8000 است. مدل 49 اینچی این تلویزیون 1499 دلار قیمت دارد. KS8500 مدل دارای انحنای تلویزیون یادشده است که 1699 دلار قیمت‌گذاری شده است.

مدل 55 اینچی این تلویزیون به نام KS9000 که دارای انحناست هم 2299 دلار قیمت‌گذاری شده است. قیمت مدل KS9500 هم 2499 دلار است. یکی از گران‌ترین این تلویزیون‌ها مدل 65 اینچی KS9800 است که 4499 دلار قیمت‌گذاری شده است.

دسترسی به خدمات پخش آنلاین فیلم و ویدیو از طریق خدمات Netflix  و Hulu برای این تلویزیون‌ها هم پیش‌بینی‌شده است. قابلیت اجرای انواع برنامه‌ها و app ها، شناسایی خودکار وسایل تازه نصب‌شده و برنامه‌های موردنیاز برای کنترل آن‌ها ازجمله دیگر امکانات تلویزیون‌های یادشده است.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.