about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

یاندکس در تلاش است محتوای ناقض حق نشر را از نتایج جستجو حذف کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت‌های فناوری اطلاعات روسیه در نظر دارند تفاهم‌نامه ضد محتوای غیرقانونی و ناقض حق نشر را با مکانیسمی برای حذف دامنه‌های مربوط به چنین محتوایی از نتایج جستجو کامل کنند.

 شرکت یاندکس دراین‌باره اعلام کرده است:

مهم‌ترین چیز در حال حاضر تصویب لایحه‌ای است که بر اساس مفاد تفاهم‌نامه فعلی به دومای دولتی ارائه شده است. گام بعدی تکمیل این تفاهم‌نامه با مکانیسم حذف دامنه‌های متخلف از نتایج جستجو خواهد بود.

یاندکس امیدوار است این رویکرد مکانیسم‌های جدیدی برای مبارزه با ناقضان حق نشر ایجاد کند و درنهایت محبوبیت منابع ویدیویی رسمی را افزایش دهد.

تفاهم‌نامه مبارزه با محتوای غیرقانونی و ناقض حق مؤلف در سال 2018 توسط دارندگان حق نشر و بزرگ‌ترین شرکت‌های اینترنتی در روسیه امضا شده است. قرار بود در قالب این تفاهم‌نامه یک فهرست ویژه‌ای از لینک‌های محتوای غیرقانونی را که دارندگان حق نشر ارائه می‌کنند، تهیه شود.

در حال حاضر سازمان روسکام نادزور فهرست را تهیه و به‌عنوان واسط در مذاکرات طرفین تفاهم نامه عمل می‌کند.  

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.