about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش کوالکوم برای ممنوع کردن فروش آیفون

منازعه حقوقی کوالکوم با اپل بار دیگر بالا گرفت و این شرکت در تلاش است به همین بهانه از فروش گوشی‌های آیفون در چین جلوگیری کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مقامات کوالکوم با طرح شکایتی بر علیه اپل در دادگاهی در کشور چین به دنبال جلوگیری از تولید و فروش هرگونه آیفون در این کشور هستند.

منازعه حقوقی دوطرف بر سر عدم رعایت حقوق مالکیت معنوی کوالکوم توسط اپل از آمریکا شروع شد و حالا به بسیاری از نقاط جهان و از جمله چین رسیده است.

کوالکوم در شکایت خود مدعی شده که اپل سه حق اختراع این شرکت را نقض کرده است که باید بابت این کار به کوالکوم خسارت بپردازد. فناوری های نقض شده مربوط به مدیریت بهینه مصرف برق و قابلیت فورس تاچ در آیفون هستند.

اپل ادعاهای کوالکوم در این زمینه را بی اساس توصیف کرده و افزوده که تلاش های این شرکت به جایی نخواهد رسید. در ادامه بیانیه اپل، کوالکوم به فرصت طلبی متهم شده و به سابقه مذاکرات دو طرف هم اشاره شده که در آنها بحثی در مورد این حق اختراعات مطرح نشده است.

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.