about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش چین برای تصاحب بازار پهپادها

پژوهشگران چینی در حال ایجاد پهپادی هستند که توانایی حمل 20 تن بار دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «popular science»؛ شرکت تولید کننده پهپاد چینی «فناوری تنگن» (Tengoen Technology یا Tengdun) از برنامه های جدید خود رونمایی کرد. تنگن بر همین اساس متعهد شد پهپادهای نظامی را به بازار عمومی عرضه کند. همچنین اعلام کرد در حال ساخت هواپیمای بی سرنشینی به نام «TB-001 Scorpion»  است که از بالاترین ظرفیت حمل بار تا این لحظه بهره می برد.

پهپاد TB-001 Scorpion یک وسیله ی دو موتور و دو دم است. این پهپاد 2.8 تن وزن داشته، می تواند به طول 5954 کیلومتر پرواز کند. همچنین قابلیت حمل 2 موشک یا بمب با وزن های 100 کیلوگرم را دارد. این شرکت با همکاری مرکز تحویل کالای «SF Express»، قابلیت حمل پهپاد مذکور را تا 1.2 تن، افزایش داد.

تنگن همچنین روی ساخت پهپادی 8 موتوره با طول با 41 متر کار می کند. این محصول می تواند 20 تن کالا را تا شعاع 7500 کیلومتر جابه جا کند. این عدد معادل هواپیماهایی توان متوسط امروزی است. این وسیله احتمالا در سال 2020 پرواز خواهد کرد.

شرکت یاد شده در حوزه ی کاربردهای غیرنظامی توضیح داد محصولات آنها در زمینه هایی مانند آتش نشانی، امداد و نجات و جا به جایی بار کاربرد دارند. البته از آنها می توان برای انجام ماموریت های  نظامی و جنگ الکترونیک بهره گرفت.

به علاوه امکان استفاده از پهپادهای بزرگ تر به عنوان تانکر وجود دارد تا به نمونه های نظامی و غیر نظامی در شرایط مختلف سوخت رسانی کند.

تنگن تنها یکی از تولیدکنندگان پهپاد موجود در چین است. در حقیقت تنها در شهر چنگدو 110 شرکت دیگر در این حوزه فعالیت می کنند.

ارزش و پیچیدپی صنعت تولید پهپاد چین رو به رشد. بخش خصوصی این کشور قصد دارد در هر دو بخش نظامی و غیر نظامی به یکی از بازیگران جهانی این صنعت تبدیل شود.

Paragraphs
تازه ترین ها
فرسودگی
1404/08/26 - 19:05- هوش مصنوعي

فرسودگی کارکنان در عصر هوش مصنوعی؛ خطری که مدیران نمی‌بینند

هوش مصنوعی درکنار تمام مزایایی که دارد، می‌تواند برخی عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشد.

نصیحت
1404/08/26 - 18:59- هوش مصنوعي

نصیحت «مادرخوانده هوش مصنوعی» به جوانان: در جزئیات غرق نشوید!

وقتی بزرگ‌ترین نام‌های دنیای هوش مصنوعی درباره‌ی مسیر شغلی جوانان هشدار می‌دهند، یعنی روند فعلی اشتباهاتی دارد؛ اما این اشتباه دقیقاً چیست؟

آیا
1404/08/26 - 18:53- هوش مصنوعي

آیا ترجمه هوش مصنوعی بهتر از ترجمه انسانی است؟

آیا هوش مصنوعی مولد (Generative AI) می‌تواند جایگزین خدمات ترجمه انسانی شود؟