about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

تلاش هکرها برای نفوذ به کاخ سفید

شرکت امنیتی «ترند میکرو» (TrendMicro) فعالیت‌های یک گروه هکری به نام اوپی‌اس (OPS: Operation Pawn Storm) را زیر نظر گرفته‌اند. به عقیده شرکت امنیتی «ترند میکرو» این گروه توسط دولت روسیه حمایت می‌شود. گروه اوپی‌اس در تلاش‌های گذشته خود مسئولان نظامی و دولتی آمریکا را هدف حملات سایبری قرار داده است.
اما اواخر ماه ژانویه محققان امنیتی متوجه شدند که این گروه توجه خود را به سمت یک هدف عجیب معطوف کرده است. این هدف سه نفر از کسانی هستند که با باراک اوباما از طریق یوتیوب مصاحبه کردند.
نام این سه نفر هنک گرین (Hank Green)، بتانی موتا (Bethany Mota) و گلوزل گرین (GloZell Green) است که از افراد شناخته‌شده در سطح سایت یوتیوب هستند و مدتی قبل با باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا در یوتیوب مصاحبه کردند.
طبق گفته شرکت امنیتی «ترند میکرو» این سه شخص ایمیل‌های کلاه بردارانه مشابهی دریافت کردند. در حمله موردنظر که به‌عنوان حمله فیشینگ شناخته می‌شود ایمیل‌ها به‌حساب جیمیل (Gmail) کاربران موردنظر فرستاده‌شده است.
فیک هکبرد (Feike Hacquebord) محقق امنیتی شرکت «ترند میکرو» در یک پست نوشت: "تکنیک استفاده‌شده توسط این گروه یک تکنیک کلاسیک «پرش جزیره‌ای» است. در این تکنیک هکرها شخص اصلی را هدف قرار نمی‌دهند بلکه شرکت‌ها و اشخاصی را هدف قرار می‌دهند که ممکن است با هدف اصلی در تعامل باشند و از این طریق به سامانه هدف وارد می‌شوند. به این دلیل که این اشخاص و شرکت‌ها از امنیت کمتری برخوردار هستند"
افراد زیادی کاخ سفید را به دلیل امنیت دیجیتالی پایین آن در حمله سال گذشته که منجر به نفوذ در اطلاعات آن شد، زیر سؤال برده‌اند. در حمله نفوذی سال گذشته، هکرها به سامانه وزارت امور خارجه و پس‌ازآن به شبکه‌های کاخ سفید نفوذ کردند.
باوجود گذشت ماه‌ها از حمله مذکور کاخ سفید و وزارت امور خارجه هم چنان در حال تلاش برای تعمیر کامل سامانه‌های خود هستند.
یک منبع ناشناخته دولتی اعلام کرد که هکرهای روسی پشت این حمله بودند اما دولت هم چنان به‌صورت عمومی این موضوع را تأیید نکرده است.
«ترند میکرو» یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های ارائه‌دهنده محصولات نرم‌افزاری امنیتی و ضدویروس در دنیا است. این شرکت در حال حاضر دومین عرضه‌کننده بزرگ محصولات ضدویروس در دنیا است. دفتر مرکزی شرکت «ترند میکرو» در حال حاضر در شهر توکیومی‌باشد. در بعضی از کشورها مانند ایران و استرالیا نام این شرکت و محصولات آن را بنام پی سی سیلین می‌شناسند. این شرکت در سال ۱۹۸۸ در شهر لوس‌آنجلس ایالت کالیفرنیا توسط خانم و آقای Steve و Chenny چانگ و خانم اوا چن تأسیس شد.

 

تازه ترین ها
ارتقا
1404/05/18 - 15:26- هوش مصنوعي

ارتقا کُپیلوت توسط جدیدترین مدل چت جی‌پی‌تی

مایکروسافت تمام ابزارهای کُپیلوت را با جدیدترین مدل چت جی‌پی‌تی ارتقا داد.

هشدار
1404/05/18 - 14:50- امنیت زیرساخت

هشدار گوگل درمورد حملات باکت معلق

گوگل در مورد حملات ربودن سطل ذخیره‌سازی ابری و حملات مردمیانی هشدار داد.

خنثی‌سازی
1404/05/18 - 14:40- جرم سایبری

خنثی‌سازی حمله سایبری به شرکت نفت پاکستان

شرکت نفت پاکستان اعلام کرد که یک حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود را خنثی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.