about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

بر اساس گزارش رسانه‌های غربی، هکرهای روس، اندکی پیش از انتخابات اوکراین، حملات سایبری گسترده خود را به بدنه دولت این کشور، آغاز کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بسیاری از نهادهای دولتی اوکراین، چون کمیسیون مرکزی انتخابات، وزارت دادگستری، وزارت کشاورزی و دادگاه‌های این کشور، در مدت کمی پیش از آغاز انتخابات، مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

سرهی دمیدوک (Serhiy Demediuk)، رئیس پلیس سایبری اوکراین اخیراً طی بیانیه‌ای اعلام کرد که برخی گروه‌های هکری روس، چون فنسی بیر (Fancy Bear)، شدو بروکرز (The Shadow Brokers) و ... در آستانه برگزاری انتخابات اوکراین، فعالیت خود را علیه بخش‌های دولتی این کشور، افزایش داده‌اند.

بر اساس گزارش پلیس سایبری اوکراین، مهاجمان در این سلسله حملات، از بدافزارهای اصلاح شده، برای تخریب زیرساخت‌های حیاتی، استفاده کرده‌اند.

دمیدوک باور دارد که این امر، مبین عزم راسخ هکرهای منسوب به دولت روسیه، برای ورود به شبکه‌های دولتی و به دست گرفتن کنترل آن‌ها، به هر قیمتی است.

این درحالی است که کمیسیون مرکزی انتخابات اوکراین، لیست نهایی نامزدهای ریاست جمهوری را تأیید و منتشر کرده است. بر این پایه، درمجموع 39 کاندید برای ریاست جمهوری کشور یادشده، در 31 مارس، به رقابت خواهند پرداخت.

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.