about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش هوآوی، برای کاهش فشار جهانی

هوآوی در ادامه تلاش برای کاهش فشار جهانی، تأکید خود را بر مسئله امنیت سایبری، افزایش داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت هوآوی، روز سه‌شنبه، 12 فوریه، به منظور کاهش نگرانی جهانی از نواقص امنیتی تجهیزات و زیرساخت‌های این غول مخابراتی، یک وبگاه پرسش و پاسخ، راه اندازی کرد.

شرکت یادشده، طی یک بیانیه با عنوان «نحوه ساخت امنیت سایبری» -که در وبگاه جدید قرار دارد- اعلام کرد:

ما کاملاً از اهمیت امنیت سایبری آگاهی داریم و نگرانی‌های مختلف دولت‌ها و مشتریان را در رابطه با مسئله امنیت، درک می‌کنیم. هوآوی معتقد است که ایجاد یک چارچوب امنیتی باز و شفاف، به توسعه پایدار و صحیح صنعت و نوآوری‌های فناورانه منجر می‌شود. علاوه بر این، ارتباطات امن بین مردم را نیز تسهیل می‌کند.

نگرانی جهانی، از امکان دسترسی دولت چین به زیرساخت‌های تحت کنترل شرکت هوآوی و استفاده از این دسترسی برای جاسوسی سایبری، سبب سخنان و اقدامات شدیدی علیه فعالیت بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی جهان در ایالات‌ متحده و بسیاری از هم‌پیمانان راهبردی غرب شده است.

آمریکا، استرالیا و نیوزلند، کاربرد تجهیزات هوآوی را محدود و فعالیت این شرکت را برای توسعه شبکه اینترنت 5G در کشورهای یادشده، ممنوع اعلام کرده‌اند.

کانادا هنوز استفاده از فناوری هوآوی را غیرمجاز، اعلام نکرده است. با وجود این، دولت فدرال کانادا، درحال بررسی ابعاد امنیتی مختلف فعالیت این شرکت در داخل مرزهایش است. اوتاوا در جریان افزایش تنش میان آمریکا و هوآوی، با دستگیری منگ ونژو (Meng Wanzhou)، یکی از مسئولان ارشد مالی این شرکت در ونکوور، کمک شایانی به تشدید فشار بر طرف چینی کرد.

اکنون ایالات‌ متحده، درخواست رسمی خود را برای استرداد منگ ونژو، به اتهام تقلب بانکی و کمک به ایران برای دور زدن تحریم‌ها، اعلام کرده است.
 

تازه ترین ها
به‌روزرسانی‌های
1404/08/18 - 15:01- هوش مصنوعي

به‌روزرسانی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در گوگل فایننس

گوگل فایننس به‌روزرسانی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را برای کمک به کاربران جهت درک بهتر بازارهای مالی راه‌اندازی کرده است.

تسهیل
1404/08/18 - 14:34- هوش مصنوعي

تسهیل قوانین هوش مصنوعی توسط اتحادیه اروپا

با تسهیل قوانین هوش مصنوعی توسط اتحادیه اروپا، ممکن است شرکت‌های بزرگ فناوری از مجازات معاف شوند.

چین
1404/08/18 - 14:16- هوش مصنوعي

چین بزرگ‌ترین دارنده حق ثبت اختراعات هوش مصنوعی در جهان

چین با ۶۰ درصد از کل اختراعات هوش مصنوعی جهان، بزرگ‌ترین دارنده حق ثبت اختراع در جهان شد.