about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

انتشار شده در تاریخ

تلاش مخفیانه تسلا روی گجت جدید

تسلا به‌صورت مخفیانه روی گجت جدید برای کودکان کار می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تسلا به‌صورت مخفیانه با فناوری‌های «Xplora»، شرکت پوشاک واقع در نروژ در راستای توسعه یک ساعت هوشمند برای کودکان همکاری می‌کند. در حالیکه تسلا هنوز در این خصوص به‌طور رسمی صحبت نکرده، اما فعالیت او روی ساعت هوشمند Xplora در پرونده جدید اداره فدرال ارتباطات (FCC) گویای این موضوع است.

جزئیات مربوط به این پروژه کاملاً مخفیانه است، اما این سؤال باقی مانده که چرا تسلا قصد دارد در حوزه ساعت هوشمند حضور داشته باشد! شاید این شرکت علاقه‌مند به استفاده از پلتفرم ساعت هوشمند Xplora برای گسترش مزایای ورود بدون کلید به خودروهای تسلا برای کودکان با استفاده از ساعت هوشمند است؛ این احتمال هم وجود دارد که تسلا قصد معرفی ویژگی‌های جدید ایمنی را برای کودکان در آینده داشته باشد. یک ساعت هوشمند می‌‎تواند در ردیابی کودکان مفید باشد و همچنین امکان ارسال پیام‎‌های صوتی آنها به والدینشان را تنها با فشار دادن یک دکمه روی ساعت هوشمند فراهم می‌کند.

احتمالات ناشی از همگام‌سازی ساعت هوشمند کودکان به یک خودروی تسلا بسیار زیاد هستند و شاید حتی این شرکت بخواهد یک حالت رانندگی خودکار را برای کودکان در خودروهایش آزمایش کند.

طبق گزارشی از «Electrek»، برنامه اداره فدرال ارتباطات برای ساعت هوشمند جدید، «Tesla Motors» را ذکر کرده است. در این گزارش آمده است :

«شرکت فناوری‌های Xplora، به عنوان امضا کننده، بدین وسیله وو شوئوِن (Wu Xuewen) از شرکت فناوری «Shenzhen BALUN» را برای فعالیت به نمایندگی از شرکت نروژی صرفاً در امور مربوط به درخواست مجوز تجهیزات اداره فدرال ارتباطات برای «FCC ID: 2AVMJX5P» شامل امضای اسناد مرتبط با برنامه اجازه فعالیت دارد. اقدامات لازم انجام شده به‌وسیله شرکت فناوری Shenzhen BALUN در رابطه با برنامه باید اثر مشابه عملکرد تسلا موتورز را داشته باشد.»

تسلا در حال حاضر به دنبال باز کردن قفل اتومبیل‌ها با تلفن همراه است؛ بنابراین، قانع کننده‌ترین دلیل همکاری تسلا با یک برند ساعت هوشمند می‌تواند این باشد که این شرکت احتمالاً به دنبال استفاده از ساعت هوشمند به عنوان گزینه‌ای برای کلیدها است.

منبع:

تازه ترین ها
برگزاری
1404/09/15 - 06:41- اروپا

برگزاری بزرگ‌ترین رزمایش دفاع سایبری ناتو

در بحبوحه تهدیدهای فزاینده سایبری، ناتو بزرگ‌ترین رزمایش دفاع سایبری خود را برگزار کرد.

حمله
1404/09/15 - 06:18- جرم سایبری

حمله فیشینگ هکرهای روسی به سازمان گردشگران بدون مرز

شرکت امنیت سایبری سِکویا ادعا کرد که یک گروه هکری منتسب به روسیه علیه سازمان گزارشگران بدون مرز حمله فیشینگ انجام داد.

دستورالعمل‌های
1404/09/13 - 16:05- هوش مصنوعي

دستورالعمل‌های هوش مصنوعی برای دادگاه‌ها و محاکم قضایی

یونسکو دستورالعمل‌های هوش مصنوعی را برای دادگاه‌ها و محاکم قضایی منتشر کرد.