about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، شرکت Silent Circle ارائه‌دهنده خدمات رمزگذاری داده قصد دارد با جذب سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری حضور قدرتمندانه‌ای در بازار کسب‌وکار پیدا کند. این شرکت تابه‌حال بر روی ارائه خدمات به افراد و کاربران عادی متمرکز بوده اما اکنون بازار کسب‌وکار را هدف قرار داده است.
Silent Circle
 وعده داده که در کنگره آتی جهانی موبایل در شهر بارسلون اسپانیا از اولین اکوسیستم حفظ حریم شخصی رونمایی کرده و نرم‌افزارها، وسایل و خدمات مرتبط با آن را هم در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد داد. این شرکت اکوسیستم مذکور را پلتفرمی خاص بر مبنای معماری‌های متفاوت محصولات همراه توصیف کرده و می‌گوید در آن از پروتکل رمزگذاری منحصربه‌فردی موسوم به ZRTP استفاده خواهد کرد
این شرکت سوئیسی همچنین قصد دارد یک گوشی همراه مبتنی بر حریم شخصی موسوم به Blackphone  عرضه کند که در آن از نسخه‌ای خاص از اندروید موسوم به PrivatOS استفاده می‌شود و مجهز به برنامه‌های متعدد رمزگذاری شده برای تماس تلفنی و ارسال پیامک است
با توجه به کاهش امنیت اینترنت و افزایش موارد نقض حریم شخصی توسط دولت‌های جهان و به خصوص دولت آمریکا، بسیاری از صاحبان مشاغل تمایل دارند با استفاده از روش‌های ارتباطی ایمن از استراق سمع خارجی جلوگیری کنند و لذا راه‌اندازی شبکه‌های ارتباطی رمزگذاری شده خصوصی یا بر بستر اینترنت رونق فراوان و طرفداران زیادی پیداکرده است.

تازه ترین ها
تأیید
1404/09/11 - 17:03- جرم سایبری

تأیید سرقت داده پس از حمله سایبری به شورای غرب لندن

یکی از سه شورای لندن که هفته گذشته هدف حمله سایبری قرار گرفتند اعلام کرده است که جزئیات مربوط به برخی ساکنان در جریان نقض امنیتی سامانه‌های مشترک، کپی و خارج شده است.

نگرانی
1404/09/11 - 16:49- جرم سایبری

نگرانی ۸۸ درصد سازمان‌ها از حملات سایبری دولتی

حس رو به افزایش نگرانی در اتاق‌های مدیریت به‌وجود آمده است؛ چرا که ۸۸ درصد رهبران امنیت سایبری و امنیت اطلاعات در سازمان‌های بریتانیا و آمریکا ابراز نگرانی می‌کنند که هدف حملات سایبری دولتی قرار گیرند.

تسویه‌
1404/09/11 - 16:37- آمریکا

تسویه‌ حساب شرکت فناوری آموزشی با کمیسیون تجارت فدرال آمریکا

یک ارائه‌دهنده فناوری آموزشی موافقت کرده است که برای حل اتهاماتی مبنی بر اینکه ضعف در اقدامات امنیتی باعث یک نشت عظیم داده در سال ۲۰۲۱ شده، برنامه‌ای برای امنیت داده‌ها اجرا کرده و داده‌های غیرضروری را حذف کند.