about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

سیستم ملی سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شرکتها و موسسات دولتی این رژیم در زمینه دفاع سایبری در طول جنگ با حماس به کمک نیاز دارند.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، در مقابل پس زمینه افزایش وضعیت هوشیاری، سیستم ملی سایبری رژیم صهیونیستی شرکتهای فعال در حوزه دفاع سایبری را به سازمانهایی که به تقویت وضعیت دفاع سایبری خود علاقه مند هستند، متصل خواهد کرد.

به عنوان بخشی از این تلاش و به موازات تلاش های این رژیم برای افزایش مقاومت خود، شرکتهای فعال در زمینه دفاع سایبری، داوطلب شده اند تا دانش خود را به اشتراک گذاشته و به سایر اجزا کمک کنند تا توانایی مقابله خود در برابر حملات سایبری را به ویژه در این میانه ی جنگ، افزایش دهند.
 

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/08/26 - 15:48- تروریسم سایبری

گسترش فعالیت گوگل در تل‌آویو پس از تکمیل خرید ویز

گوگل با نزدیک شدن به پایان مراحل خرید ویز، خود را برای توسعه گسترده در تل‌آویو آماده کرده است.

بررسی
1404/08/26 - 12:58- آسیا

بررسی قوانین جدید در زمینه ارزهای دیجیتال

ژاپن در حال بررسی قوانین جدید در زمینه ارزهای دیجیتال است.

راه‌اندازی
1404/08/26 - 12:39- هوش مصنوعي

راه‌اندازی محیط آزمایشی در زمینه هوش مصنوعی توسط سنگاپور

سنگاپور یک محیط آزمایشی جهانی برای آزمایش مسئولانه هوش مصنوعی راه‌اندازی کرد.