about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

آن‌طور که پیداست ایالات متحده دست بردار هواوی نیست و می‌خواهد به کلی این کمپانی را از صحنه روزگار محو کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ آن‌طور که پیداست ایالات متحده دست بردار هواوی نیست و می‌خواهد به کلی این کمپانی را از صحنه روزگار محو کند. کنگره آمریکا به دنبال تصویب قانونی است که متحدان این کشور را از به‌کارگیری تجهیزات مخابراتی هواوی و ZTE منع می‌کند.

طرح جدید آمریکا علیه هواوی
هواوی همین حالا هم با سخت‌ترین تحریم‌های ایالات متحده روبرو است که می‌تواند هر کمپانی را به زانو در آورد. با این حال هنوز هواوی به طور کامل تسلیم نشده است؛ چیزی که با قانون جدید کنگره آمریکا می‌تواند متحول شود.

کنگره آمریکا به دنبال تصویب قانونی با عنوان «مقابله با تجهیزات مخابراتی غیر قابل اعتماد» است که می‌کوشد شرکای این کشور را از به‌کارگیری تجهیزات ساخت هواوی و ZTE منع کند. در صورت تصویب این قانون، کشورهای دوست و شریک آمریکا با به‌کارگیری تجهیزات هواوی یا ZTE با تحریم‌های ایالات متحده روبرو می‌شوند.

سوزان وایلد، نماینده‌ای که این طرح را پیشنهاد کرده، می‌گوید هواوی و ZTE همانند ماشین پول سازی حزب کمونیست چین عمل می‌کنند و در نقص حقوق مسلمانان اویغور و جاسوسی از شهروندان نقش دارند. به گفته این نماینده آنها خود را موظف می‌دانند که به شرکای خود در ارتقای امنیت و محافظت از حقوق اساسی شهروندان کمک کنند.

به نوشته رویترز این طرح پس از قرائت اولیه در کنگره با اکثریت آرا تصویب شده بود و قرائت آن برای دومین بار بیشتر یک اقدام فرمالیته است. در صورتی که مجلس نمایندگان آمریکا این قانون را تصویب کند، به ایالات متحده در فشار بر شرکای خود برای عدم به‌کارگیری تجهیزات ساخت هواوی و زد تی ایی کمک خواهد کرد.

در حال حاضر عواقب احتمالی برای نقض کنندگان این قانون روشن نیست اما می‌تواند شامل فشار سیاسی، تعلیق همکاری‌های امنیتی و تحریم‌های تجاری باشد. حالا باید منتظر ماند و دید چگونه آمریکا می‌خواهد برای کشورهای دیگر قانون تصویب کند و تأثیر آن بر آینده هواوی چه خواهد بود.

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.