about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بانک‌ها و نهادهای دولتی روسیه در تلاش هستند با قابلیت‌های نرم‌افزاری به مصاف کلاه‌برداران تلفنی بروند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ ازآنجایی‌که کلاه‌برداری‌های سایبری در روسیه رشد چشمگیری داشته و شمار کلاه‌برداری‌ها از طریق تماس در این کشور در دوران شیوع پاندمی به 200% افزایش‌یافته بانک‌ها و نهادهای دولتی روسیه در تلاش هستند با افزودن قابلیت‌های جدید در اپلیکیشن‌های تلفن همراه به مصاف کلاه‌برداران تلفنی بروند. 

نخستین اقدام در این راستا از سوی وزارت ارتباطات روسیه انجام‌شده است. کارشناسان وزارت ارتباطات روسیه یک پایگاه داده از شماره تلفن‌های فعال درزمینه کلاه‌برداری ایجاد کردند تا یک اپلیکیشن ملی برای مسدودسازی تماس‌های اسپم راه‌اندازی کنند و شماره‌های جعلی کلاه‌برداران را با همکاری اپراتورهای مخابراتی، بانک‌ها و سازمان‌های انتظامی شناسایی و فیلتر کنند. 

گام دوم در این زمینه از سوی وزارت امور داخلی روسیه برداشته شد. این نهاد گزارش داد تغییراتی در اپلیکیشن رسمی خود اعمال کرده و قابلیت «ضد کلاه‌بردار» را به آن اضافه می‌کند تا کاربران بتوانند تماس‌های کلاه‌برداران را شناسایی کنند. 

چنانچه کاربر تماسی از یک شماره ناشناس دریافت کند، اپلیکیشن شماره موردنظر را با لیست شماره تماس‌های کلاه‌برداران مقایسه کرده و در صورت تطبیق به کاربر هشدار داده می‌شود که تماس از طرف یک کلاه‌بردار انجام‌شده است. 

بزرگ‌ترین بانک روسیه اسبربانک نیز اخیرا در اقدامی مشابه به مصاف کلاه‌برداری‌های تلفنی رفته است. کارشناسان این بانک اعلام کرده‌اند از آوریل 2021 در اپلیکیشن تلفن همراه خود به نام «اسبربانک آنلاین» قابلیتی ایجاد خواهند کرد تا کاربران بتوانند شماره تماس‌های کلاه‌برداران را شناسایی کنند. 

کیریل تساریُف، نائب رئیس هیئت مدیره اسبربانک دراین‌باره گفته است:

ما قصد داریم در آینده خدمات تشخیص چه کسی تماس می‌گیرد را راه‌اندازی کنیم تا با کلاه‌برداری سایبری مبارزه کنیم و الگوریتم‌های تکمیلی برای ارزیابی اقدامات غیرقانونی به‌کارگیریم. ما در نظر داریم در ماه مارس و آوریل این سرویس حفاظت در برابر تماس‌های کلاه‌بردار را توسعه بدهیم و از ماه آوریل مشتریان اپلیکیشن «اسبربانک آنلاین» بتوانند آن را دریافت کنند تا به‌تدریج در دسترس همه قرار گیرد. 

به گفته وی، در اپلیکیشن «اسبربانک آنلاین» بخش مجزایی ایجاد خواهد شد که به امنیت کاربران اختصاص خواهد یافت. 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.