about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

انتشار شده در تاریخ

تلاش اپل برای تطابق با قوانین جدید چین

شرکت اپل در تازه‌ترین سیاست‌گذاری خود، برنامه‌های این غول فناوری آمریکایی را برای تطابق مدل کسب‌و‌کار خود با قوانین سایبری جدید چین، اعلام کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات شرکت اپل، در نظر دارند که از طریق همکاری با شرکت فناوری چینی گوئیژو کلود (Guizhou-Cloud)، سازوکارهای اجرایی خود را تا حد ممکن با قوانین سایبری سخت‌گیرانه‌ی چین که اخیراً به اجرا در آمده است، هماهنگ سازد.


این شرکت در ماه نوامبر امسال، مطلبی در مورد آغاز اجرای قوانین جدید چین، از ماه ژوئن، منتشر کرد. حال، این شرکت، پس از گذشت حدود یک ماه پس از تحقق وعده‌ی پکن، احداث اولین مرکز داده خود در داخل مرزهای چین، در مراحل نهایی خود به سر می‌برد. از همین روی، این غول بزرگ فناوری آمریکا به منظور هماهنگ شدن با قوانین جدید، نخستین همکاری و شراکت خود را با یک شرکت ارائه دهنده‌ی خدمات اینترنت محلی و داده‌های ابری چینی، موسوم به گوئیژو کلود، آغاز کرده است. این مرکز در استان گوئیژو، واقع در نواحی جنوبی این کشور، احداث خواهد شد.
 

Paragraphs

یکی از سخنگوهای اپل مستقر در شانگهای، طی مصاحبه‌ای با رویترز، تأسیس این مرکز داده را بخشی از برنامه‌ی سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری اپل در چین، اعلام کرد.


وی در ادامه افزود: «افزوده شدن این مرکز داده به شبکه‌های اپل، این شرکت را به اصلاح و بهبود سرعت و اطمینان محصولات قادر ساخته و انطباق بیشتری با قوانین جدید دولت چین در عرصه‌ی فضای سایبری دارد.»


اپل، چند روز پیش نیز، خبر برنامه‌ریزی برای احداث دومین مرکز داده‌ی خود در دانمارک تا نیمه‌ی اول سال 2019 را منتشر کرده بود.
 

تازه ترین ها
فراخوان
1404/05/15 - 13:01- تروریسم سایبری

فراخوان سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی برای طرح آزمایشگاه فضایی

سازمان نوآوری و آژانس فضایی رژیم صهیونیستی طرح آزمایشگاه فضایی ملی را آغاز کردند.

تقویت
1404/05/15 - 12:48- آسیا

تقویت اقدامات امنیت سایبری برای شرکت‌های ژاپنی

کارشناسان اعلام کردند که شرکت‌های ژاپنی اقدامات امنیت سایبری را برای شرکای خود تقویت کرده‌اند.

حضور
1404/05/15 - 12:10- آسیا

حضور دانش‌آموزان آذربایجانی در برنامه آموزشی هوآوی

دانشجویان آذربایجانی به آموزش فناوری دیجیتال در چین می‌پیوندند و در اردوی تابستانی هوآوی شرکت خواهند کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.