about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

کاخ سفید از امضای قرارداد گسترده‌ای فی‌مابین واشنگتن و توکیو خبر داد که یک گام اساسی در راستای دستیابی به نقطه نظر مطلوب ایالات متحده در موضوع امنیت سایبری جهانی در مقابل کشورهایی که از نظر آمریکا تهدید روزافزون سایبری هستند، محسوب می‌شود. آمریکا طی چند ماه اخیر، چین و روسیه را به عنوان تهدیدات روزافزون جهانی در عرصه سایبری معرفی کرده است.
این قرارداد یکشنبه گذشته بین باراک اوباما، رییس جمهور ایالات متحده و شینزو آبه نخست وزیر ژاپن منعقد گردید. از بندهای این قرارداد، تبادل هرچه بیشتر اطلاعات فی‌مابین دو کشور در زمینه تهدیدات سایبری و سرقت‌های الکترونیک با حمایت دولتی خصوصاً مقابله با کشورهایی نظیر چین است. همچنین دو کشور در تلاش خواهند بود تا قوانین سایبری مخصوص زمان صلح وضع نموده و نهادی در مجمع عمومی سازمان ملل برای مقابله با مهاجمان سایبری ایجاد کنند.
دو کشور هدف از توافقات صورت گرفته فی مابین را، زمینه‌سازی برای ایجاد فضای سایبری امن و پایدار و جریان آزاد اطلاعات در دنیا عنوان کرده‌اند.
برخی از تحلیل گران، اقدام آمریکا در انعقاد قراردادهای امنیت سایبری با کشورهای جهان را تلاش برای هماهنگ‌سازی جامعه جهانی در اقدام مشترک علیه مهاجمان سایبری عنوان کرده‌اند و اینکه آمریکا در تلاش است تا بتواند به‌راحتی علیه کشورهای مهاجم اقدام متقابل انجام دهد.
توافق جدید آمریکا و ژاپن، به آمریکا کمک کرده است تا بتواند با مهیاکردن یک شریک آسیایی قدرتمند برای خود، فشارها بر کشورهایی نظیر چین و کره شمالی را افزایش دهد. همچنین ژاپن نیز با انعقاد این قرارداد قدرت بیشتری در زمینه بین‌المللی پیدا کرده و می‌تواند نقش پررنگ‌تری در موضوعات امنیت سایبری جهانی بازی کند.

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.