about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

تلاش آمریکا برای سلطه بر اسرائیل

خبرگزاری هاآرتص اخیرا طی گزارشی در مورد روابط اسرائیل با دولت اوباما، به افشاگری در مورد روابط واشنگتن_تلاویو در سال 2011 پرداخته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ خبرگزاری هاآرتص اسرائیل، اخیراً طی گزارشی به سفر لئون پانه‌تا (Leon Panetta)، وزیر دفاع وقت آمریکا در سال 2011 اشاره کرده و مدعی شده است که این مقام امنیتی آمریکا، در آن برهه، در مورد اقدام انفرادی به مسئولان اسرائیلی هشدار داده و از آن‌ها خواسته که اقدامات نظامی احتمالی خود در سوریه را با هماهنگی واشنگتن انجام دهند.

این رسانه‌ی خبری، در ادامه گزارش خود ادعای افزایش نظارت سازمان‌های جاسوسی آمریکایی بر فعالیت‌های دفتر نخست‌وزیری، دولت و ارتش اسرائیل در آن مقطع زمانی را مطرح کرد و متخصصان سایبری این کشور را به هک سامانه‌های ارتباطی جنگنده‌ها و پهپادهای رژیم صهیونیستی، متهم کرد.
 

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.