about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رکس تیلرسون، اخیراً، در راستای تکمیل چارچوب امنیتی منطقه هند و اقیانوسیه، از استرالیا برای عضویت در پیمان سه‌جانبه خود با هند و ژاپن، دعوت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر امور خارجه آمریکا، رکس تیلرسون، اخیراً طی سخنانی، اعلام کرد که به صورت رسمی از استرالیا، برای حضور در پیمان امنیتی سه‌جانبه میان واشنگتن، دهلی و توکیو، دعوت کرده است.
تیلرسون روز چهارشنبه، مورخ 18 اکتبر، طی سخنرانی خود در مرکز مطالعات استراتژیک ایالات‌متحده، تهدیدات عمده موجود در منطقه هند و اقیانوسیه را حملات سایبری، وجود کره شمالی و تهدیدات چین، دانست و با مفید ارزیابی کردن پیمان امنیتی موجود میان سه کشور ایالات‌متحده، هند و ژاپن، استرالیا را تکمیل‌کننده این توافق همکاری، اعلام کرد.

وی در ادامه با تمجید از پیشینه همکاری‌های راهبردی استرالیا و آمریکا، گفت: «استرالیا، یکی از شرکای راهبردی و کشورهای دوست ایالات‌متحده به شمار می‌رود که در هر جنگی، دوشادوش آمریکا، جنگیده است.»
وزیر امور خارجه آمریکا، مدعی شد که گرچه واشنگتن در پی برقراری ارتباط سازنده و دوستانه با چین است، اما این قدرت آسیایی، با زیر پا گذاشتن هنجارهای بین‌الملل، امنیت جنوب شرقی آسیا و اقیانوسیه را با مخاطره مواجه کرده است. وی همچنین با طرح ادعایی جدید علیه چین، این کشور را به اتخاذ سیاست‌هایی در جهت مقروض کردن دیگر اقتصادهای نوظهور، به خود، متهم کرد.

به عقیده بسیاری از راهبرددان‌های غربی، حضور استرالیا، در پیمان امنیتی یاد شده، می‌تواند سبب تقویت ساختار امنیتی مدنظر آمریکا و مهار قدرت چین و کره شمالی، در منطقه هند و اقیانوسیه شود.
 

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.