about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

با وجود تمهیداتی که شبکه‌های اجتماعی مختلف برای مقابله با اکانت های جعلی انجام داده‌اند، افراد سودجو به روش‌های جدیدی برای سو استفاده روی آورده‌اند و آن هم استفاده از اکانت کاربران حقیقی دیگر است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ بر اساس گزارشی جدید که از طرف شرکت Arkose Labs ارائه شده، 53 درصد تلاش‌هایی که برای ورود به شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود از طرف افراد سودجو و کلاهبردار صورت می‌گیرد.

برنامه‌هایی مثل Sentry MBA در میلیون‌ها ترکیب از نام کاربری و رمز عبورهای مختلف جستجو می‌کنند تا ترکیب مورد نظر برای ورود به اکانت‌های حقیقی را بیابند. به گفته مدیر Arkose Labs «کوین گاسچاک»:

اگر حساب کاربری هک شده در یک شبکه اجتماعی عمری چند ساله داشته باشد، آن شبکه به احتمال کمتری موضوع را پیگیری می‌کند در صورتی که اقدامات بیشتری برای مقابله با این مساله برای اکانت‌های جدید صورت می‌گیرد.

البته همچنان هم کلاهبرداران از بات‌ها و حساب‌های کاربری غیر واقعی برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات و پست‌های نادرست و جعلی و یا لایک کردن آن‌ها استفاده می‌کنند. بر اساس داده‌های این شرکت، 25 درصد اکانت‌های جدیدی که در شبکه‌های اجتماعی ساخته می‌شوند جعلی هستند و با مقاصد کلاهبردارانه راه‌اندازی شده‌اند.

به گفته گاسچاک بسیاری از اقداماتی که برای تصرف اکانت کاربران دیگر صورت می‌گیرد به منظور پخش اطلاعات نادرست یا مقاصد مالی است. مثلا بات‌های چت شروع به گفتگو با کاربران می‌کنند و بعد با استفاده از ترفندهایی افراد را وارد صفحات دوست‌یابی جعلی می‌کنند تا کاربر در پروسه ثبت نام مجبور به وارد کردن اطلاعات کارت بانکی خود شود.

علاوه بر این افراد سودجو با تلاش برای ورود به حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی، از وجود آن اکانت اطمینان حاصل کرده و سپس همان ترکیب یوزرنیم و پسورد را در سایت‌های دیگر هم آزمایش می‌کنند.

Arkose  همچنین اعلام کرده که 9 درصد از تلاش‌ها برای ورود به اکانت‌ها در وبسایت‌های بانکی و مالی، توسط کلاهبرداران انجام می‌شود و آن‌ها از یوزرنیم و پسوردهای متداول در شبکه‌های اجتماعی برای ورود به این حساب‌ها استفاده می‌کنند.

تازه ترین ها
هشدار
1404/11/10 - 11:17- آسیا

هشدار پلیس دبی برای محافظت از اطلاعات شخصی

پلیس دبی به ساکنان هشدار داد که از اطلاعات شخصی خود در برابر کلاهبرداری سایبری محافظت کنند.

انتشار
1404/11/10 - 11:08- تروریسم سایبری

انتشار پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی را برای سازمان‌های ضروری در بخش‌های حیاتی منتشر کرد.

حمله
1404/11/10 - 10:44- جرم سایبری

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان روسیه

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان ولادیمیر روسیه، تحویل مواد غذایی را مختل کرد.