about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

به گفته کارشناسان غربی، هوش مصنوعی به طور چشمگیری قابلیت‌های سیستم‌های خودکار را افزایش می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ هوش مصنوعی (AI) به طور چشمگیری قابلیت‌های سیستم‌های خودکار را افزایش می‌دهد. مرکز مشترک هوش مصنوعی ایالات متحده (JAIC) اخیراً یک قرارداد حسگر هوشمند با سیستم‌های هوانوردی اتومیک (GA-ASI) امضا کرده که برای تقویت توانایی سنجش خودکار هواپیماهای بدون سرنشین طراحی شده است. این فناوری در هواپیمای بدون سرنشین ریپر «MQ-9» استفاده خواهد شد.

مرکز مشترک هوش مصنوعی ایالات متحده، كه به‌وسیله وزارت دفاع آمریكا تأسیس شد، با باور پیشرفت در فناوری هوش مصنوعی و تغییر سریع شخصیت جنگ تأسیس شده است. کارشناسان غربی معتقدند که وزارت دفاع آمریکا باید سریعاً فناوری هوش مصنوعی را در حوزه نظامی به کار گیرد.

هدف پروژه جدید، پیشرفت فناوری هوش مصنوعی با نمایش الگوریتم‌های تشخیص شی با یک هواپیمای بدون سرنشین است که در «airforce-technology.com» گزارش شده است.

علاوه بر این، پروژه از این فناوری روی هواپیما برای کار کردن حسگرهای هواپیما و پرواز مستقیم خودکار استفاده خواهد کرد.

شرکت آمریکایی گفت که قرارداد 93.3 میلیون دلاری به طرز چشمگیری قابلیت‌های سیستم‌های بدون سرنشین را برای برنامه‌های کاربردی در کل دامنه عملیات نظامی افزایش خواهد داد. این فناوری در هواپیماهای خلبان از راه دور MQ-9 Reaper استفاده می‌شود که سنسورهای مختلفی مانند سیستم پشتیبانی الکترونیکی دفاعی ریپر (RDESS) و رادار دیافراگم مصنوعی لینکس  (SAR)دارد. دستورالعمل MQ-9 با استفاده از محصول «Metis» این شرکت ارائه می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
رکورد
1404/10/12 - 10:00- ابزارهای هوشمند

رکورد سریع‌ترین پهپاد دنیا شکسته شد؛ ۶۲۶ کیلومتربرساعت

پهپادهای تجاری دربرابر رکورد جدید گینس حرفی برای گفتن ندارند و یک پهپاد دست‌ساز مرزهای سرعت را با عملکردی خیره‌کننده جابه‌جا کرده است.

اشتباه
1404/10/12 - 09:56- ابزارهای هوشمند

اشتباه خنده‌دار ربات انسان‌نما Unitree G1: ضربه فنی مربی و تقلید درد او! [تماشا کنید]

در این ویدیو یک مربی انسانی با استفاده از لباس مخصوص موشن کپچر، درحال کنترل ربات G1 است؛ تا اینکه حادثه جالبی رخ می‌دهد.

بدافزار
1404/10/12 - 09:50- آسیب پذیری

بدافزار چینی ۸.۸ میلیون کاربر مرورگر‌های محبوب را آلوده کرد

پژوهشگران امنیت سایبری از شناسایی یکی از گسترده‌ترین و پیچیده‌ترین عملیات‌های بدافزاری مبتنی بر افزونه‌های مرورگر خبر داده‌اند که طی هفت سال گذشته، دست‌کم ۸.۸ میلیون کاربر مرورگرهای کروم، اج و فایرفاکس را آلوده کرده است.