about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گفته کارشناسان، ناتو دارایی‌های امنیت سایبری را تقویت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس اطلاعات و ارتباطات ناتو (NCI) 2 قرارداد با «King ICT» در کرواسی و آی‌بی‌ام (IBM) در بلژیک برای ارائه خدمات استقرار و پیکربندی امنیت سایبری به ارزش 30 میلیون یورو امضا کرد.

به گفته وب‌سایت «Euro-SDT»، در پی یک رقابت آزاد، قراردادهای چارچوب خدمات امنیت سایبری (CSSF) در 12 دسامبر 2022 امضا و از اول فوریه سال جاری اجرایی خواهد شد. این قراردادها شامل 2 سال پایه و 2 گزینه یک ساله است.

قراردادها ارائه تأسیسات و پیکربندی دارایی‌های امنیت سایبری در سراسر سازمان ناتو را پوشش می‌دهد و از خدماتی که در حال حاضر به‌وسیله مرکز امنیت سایبری ناتو (NCSC) ارائه می‌شود، پشتیبانی می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/08/14 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

هند و رژیم صهیونیستی برای همکاری در حوزه‌های دفاعی، هوش مصنوعی و امنیت سایبری توافق‌نامه امضا کردند.

راه‌اندازی
1404/08/14 - 05:50- تروریسم سایبری

راه‌اندازی شرکت جدید اسرائیلی امنیت ابری

روؤسای سابق سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، یک شرکت امنیت ابری به نام «Sweet Security» راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.