about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تقویت توان جنگ سایبری؛ تصمیم جدید ناتو

گزارش‌های منتشرشده، از تصمیم مقامات پیمان نظامی ناتو، مبنی بر تقویت توان جنگ سایبری کشورهای عضو حکایت دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ «به نقل از وب سایت رسمی NATO»، ناتو با هدف افزودن تسلیحات جنگ سایبری به گزینه‌های واکنش نظامی خود، تقویت سایبری اعضای خود را در دستور کار قرار داده است.

همچنین همکاری ناتو با آمریکا و انگلیس در حوزه  رزمایش های سایبری می تواند گامی برای تقویت توانایی های این پیمان باشد. در واقع حرکت ناتو این چنین تفسیر می شود که این پیمان قصد دارد از عملیات سایبری در انجام دادن مأموریت های خود بهره بیگرد و آن را به عنوان نوعی تسلیحات به شمار آورد. اما در این راه می خواهد به کارگیری از این تسلیحات را تحت قوانین بین المللی اجرا کند تا از حقوق جنگ تخطی نکند. ناتو هدف خود از این این اقدامات را تأمین امنیت جهانی ذکر کرده است.

مرله مایگره (Merle Maigre)، رییس مرکز سایبری وابسته به ناتو در استونی نیز بر این اعتقاد است که ناتو در حال کار روی این نکته است که چگونه دفاع سایبری در برنامه ریزی های سیاسی و نظامی، بازتاب دارد. همچنین پیمان یادشده در حال تقویت آموزش اعضا در حوزه امنیت سایبری است. در این راستا مرکز تعالی همکاری های دفاع سایبری ناتو را می توان مثال زد.  وی همچنین افزود از دیگر اقدامات ناتو، تقویت قابلیت انعطاف پذیری در دفاع است که اعضا از این راه می توانند از سامانه های خود دفاع کنند.

سورین دیوکارو، از مقامات ارشد ناتو، اخیراً خاطرنشان کرد: «تمایل دولت‌های غربی به نظامی کردن اینترنت به این معناست که کشورهایی نظیر روسیه و چین، از این فضا برای حملات سایبری استفاده می‌کنند؛ اما این دو کشور- که محدودیت‌هایی در اینترنتشان برقرار کرده‌اند- به‌آسانی در برابر حمله سایبری دفاع می‌کنند. ما نمی‌توانیم دفاع سایبری را وارد سیاست کنیم تا زمانی که اعضای ناتو، در مسئولیت خودشان نسبت به ظرفیت‌های دفاع سایبری، موفق باشند. درنتیجه ناتو برای ایجاد تعادل سیاسی و راضی نگه‌داشتن اعضا با مشکل روبه‌روست.» وی درمورد تأخیر در توسعه راهبرد دفاع سایبری ناتو نیز اعلام کرد: این مسئله به دلیل عدم توجه به نظامی شدن فضای سایبری از سوی دشمن است. همچنین جوزف دانفورد، رئیس ستاد مشترک آمریکا و از مقامات تفنگداران دریایی آمریکا اعلام کرد ناتو در حال مدرن سازی خود است. این مدرن سازی در عرصه سایبری، جنگ اطلاعات و دفاع‌های موشکی است. وی افزود حملات نظامی شامل عملیات‌های نامتقارن، عملیات اطلاعاتی، سایبری، تأثیر سیاسی و فشارهای اقتصادی است.

امروزه ناتو درحال‌توسعه تفکر خود و دستیابی به درک بهتر از نحوه دفاع از امنیت در برنامه‌ریزی‌های دفاعی و نظامی است. این در حالی است که گزارش‌ها حاکی از آن است که ناتو درحال‌توسعه یک دکترین ویژه برای عملیات‌های اینترنتی است و امروزه از مرکز تالین به‌عنوان نگهبان این دکترین اسم برده می‌شود.

در این میان این اتحاد به دنبال ارائه آموزش بهتر برای کشورهای عضو امنیت سایبری است که به مرکز پشتیبانی و تعاونی‌های سایبری در تالین کمک می‌کند. این اتحاد میان کشورهای عضو به نحوی شکل‌گرفته است که کشورهای عضو از سیستم‌ها و زیرساخت‌های خود در برابر حملات دفاع کنند.

برنامه ناتو در این مسیر کمک به متحدان برای ایجاد انعطاف‌پذیری، ارائه چارچوب امنیتی برای کشورهای عضو و توسعه دستگاه‌ها و زیرساخت‌های امنیتی برای اجرای فعالیت‌ها است.

تهدیدات اخیر باعث شده است تا ناتو فعالیت‌های خود را به‌طور فزاینده‌ای روی امنیت سایبری متمرکز کند. در نشست برگزارشده سال گذشته که در ورشو برگزار شد اعضای این اتحادیه فضای سایبری را به‌عنوان حوزه عملیات شناختند این در حالی است که این اتحادیه دفاع سایبری را به‌عنوان بخشی از تلاش‌های دفاع جمعی خود به رسمیت شناخته است.

تازه ترین ها
تأیید
1404/06/04 - 18:35- آسیا

تأیید نقض داده‌های شرکت نیسان

شرکت نیسان ژاپن نقض داده‌های استودیوی طراحی ادعایی توسط گروه باج‌افزاری کیلین را تأیید کرد.

ادعای
1404/06/04 - 18:23- آسیا

ادعای عملیات‌های سایبری چین علیه دیپلمات‌های آسیای جنوب شرقی

گوگل ادعا کرد که عملیات‌های سایبری مرتبط با چین، دیپلمات‌های آسیای جنوب شرقی را هدف قرار داده است.

تأکید
1404/06/04 - 17:52- هوش مصنوعي

تأکید آذربایجان بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال

در کنفرانس مشکلات سایبرنتیک و انفورماتیک آذربایجان، کارشناسان بر تمرکز فزاینده بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال تأکید کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.