about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

یک محقق امنیتی برجسته، رویکرد فعلی هکرها را در سه کلمه توصیف کرده است: مقیاس، سرعت و پیچیدگی.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، به گفته وندی وایتمور، معاون ارشد واحد 42 در شرکت پالو آلتو نتوورکس (Palo Alto Networks Inc)، این موضوع نشان می‌دهد که چگونه مجرمان سایبری و عوامل دولتی، امروز هدایت حمله به سیستم‌های دولتی و سازمانی را دنبال می‌کنند.

وایتمور گفت:

وقتی در مورد مجرمان سایبری یا عوامل دولتی صحبت می‌کنیم، واقعاً به توانایی استخراج داده‌ها در عرض چند ساعت به جای چند روز یا هفته نگاه می‌کنیم. آنچه که ما در مورد مجرمان سایبری می بینیم این است که آنها سازمان دهی شده تر از همیشه هستند، آنها درک می کنند که چگونه کسب و کارها موثرتر از آنها کار می کنند، و این را با زیرکی فنی و همچنین توانایی انجام حملات مهندسی اجتماعی که اکنون توسط هوش مصنوعی تغذیه می شود، همراه می کنند.

به گفته وایتمور، استفاده گسترده از هوش مصنوعی به نفع هر دو طرف درگیری امنیت سایبری بوده است.

در حالی که این فناوری به شرکت ها کمک کرده است تا کارایی منابع را بهبود بخشند، همچنین امکان توسعه تهدیدهای پیشرفته تر را نیز فراهم کرده است.

وایتمور بیان کرد:

بسیاری از مراکز عملیات امنیتی در سراسر جهان امروزه از هوش مصنوعی برای بدست آوردن سریع اطلاعات استفاده می کنند. آنها توانسته‌اند برخی از گردش‌های کاری را از بین ببرند تا بتوانند منابع محدود افراد خود را بر روی مهم ترین وظایف و کارهایی که به تجزیه و تحلیل انسانی نیاز دارند متمرکز کنند. در سمت مهاجمان، امروزه شاهد استفاده از هوش مصنوعی توسط آنها برای تولید موثر انواع بدافزارهای جدید و تقویت جنبه انسانی مهندسی اجتماعی هستیم.

سرعت، مقیاس و پیچیدگی مهاجمان امروزی فشار بیشتری را بر سازمان‌ها وارد کرده است تا از خود در برابر حملات سایبری محافظت کنند و کنترل‌های مناسب برای حفاظت از داده‌ها و انعطاف‌پذیری سایبری را اجرا کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.