about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تقویت تماس‌های تصویری شرکت زوم

شرکت زوم اعلام کرد مشتریانی که بابت حساب‌ کاربری خود هزینه می‌پردازند از تماس‌های تصویری ایمن‌تری برخوردار خواهند بود.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت زوم قصد داردبه مشتریان خود تماس‌ تصویری با رمزنگاری‌ ایمن تر ارائه دهد؛ اما تمام مشتریان از این سرویس برخوردار نخواهند بود.

مشاور امنیتی این شرکت گفت:

برخی حساب‌ها مانند حساب کاربرانی که هزینه‌ای بابت استفاده از این برنامه نمی‌پردازند، ممکن است واجد شرایط این تماس‌های تصویری ایمن نباشند.

سخنگوی شرکت زوم اعلام کرد:

رویکرد رمزگذاری پایانه به پایانه (end to end) جزء اقدامات بزرگ این شرکت است. از پیش‌نویس طراحی رمزنگاری که اخیراً چاپ‌شده گرفته تا گفتگو در رابطه با  مشتریانی که از ویژگی جدید این شرکت برخوردار خواهند بود،  از دیگر اقدامات این شرکت محسوب می شوند.

این پلتفرم ویدئو کنفرانس که در طول همه‌گیری ویروس کرونا محبوبیت زیادی پیدا کرد با مشکلات امنیتی بی‌شماری روبرو است. ازجمله این مشکلات زوم بامینگ (Zoombombing) است، مشکلی که طی آن‌یک هکر به یک تماس تصویری حمله کرده و آن را با مختل مواجه می کند.

بااین‌حال اضافه کردن رمزنگاری پایانه به پایانه به تمام تماس‌های تصویری این شرکت موجب می‌شود مشتریانی که قصد دارند از طریق تلفن ثابت تماس تصویری برقرار کنند، نتوانند از این برنامه استفاده کنند. همچنین رمزنگاری دقیق‌تر موجب می‌شود گروه‌های امنیتی شرکت زوم در مواقع نیاز نتوانند با مشتریان خود تماس تصویری برقرار کنند.

شرکت زوم اخیراً پیش‌نویس مقاله‌ای را منتشر کرده که در آن به تشریح برخی از برنامه‌های رمزنگاری این شرکت می‌پردازد.

منبع:

تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.