about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

نیروی دفاعی نیوزیلند قابلیت های امنیت سایبری و آمادگی در برابر تهدیدات سایبری خود را در یک رزمایش تحت رهبری ایالات متحده آزمایش کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، نیروی دفاعی نیوزیلند (NZDF) در رزمایش پرچم سایبری (Exercise Cyber Flag)، یک برنامه دوسالانه به رهبری فرماندهی سایبری وزارت دفاع ایالات متحده با هدف ایجاد پروتکل های دفاع سایبری پیشرفته، شرکت کرد.

نمایندگان پرچم سایبری در چندین حمله سایبری کنترل شده و بهره برداری از شبکه های رایانه ای برای شبیه سازی تهدیدات احتمالی که ممکن است دفاع سایبری نیوزیلند را به خطر بیندازند، شرکت کردند.

قدرت در همکاری
جارد لیخت، رئیس امنیت اطلاعات نیروی دفاعی نیوزیلند، اهمیت توسعه قابلیت‌های سایبری این کشور را با شرکت در این رزمایش بیان کرد.

او در این باره گفت:

این تمرین تاکتیکی چندملیتی برای تقویت قابلیت‌های مورد نیاز برای انجام عملیات سایبری دفاعی طراحی شده است. این تمرین همچنین فرصتی را برای بهبود قابلیت همکاری با دادن فرصتی ارزشمند برای همکاری با شرکا و سپس آزمایش مهارت‌های آن‌ها در برابر نیروهای سایبری مخالف فراهم کرد.

نمایندگان نیوزلند در این رزمایش، شامل اعضای نیروی هوایی، نیروی دریایی و غیرنظامیان نیروی دفاعی نیوزیلند از مرکز خدمات سایبری دفاعی بودند.

نیروهای ویژه این کشور و پرسنل ارتش نیز نمایندگان شرکت کننده در تمرینات را گرد هم آوردند.

بزرگتر از تهدیدها
رزمایش پرچم سایبری که در سال 2011 برای اولین بار انجام شد، با هدف آماده کردن ایالات متحده و متحدانش در برابر تهدیدات سایبری متحول، از جمله ایجاد و توزیع بدافزار، هک و حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS) کار خود را آغاز کرد.

مشارکت در این برنامه اخیرا افزایش یافته است.

سال گذشته، کره جنوبی در تلاش برای مقابله با تهدیدات سایبری ناشی از کره شمالی به این رزمایش پیوسته بود.

منبع:

تازه ترین ها
رکورد
1404/10/12 - 10:00- ابزارهای هوشمند

رکورد سریع‌ترین پهپاد دنیا شکسته شد؛ ۶۲۶ کیلومتربرساعت

پهپادهای تجاری دربرابر رکورد جدید گینس حرفی برای گفتن ندارند و یک پهپاد دست‌ساز مرزهای سرعت را با عملکردی خیره‌کننده جابه‌جا کرده است.

اشتباه
1404/10/12 - 09:56- ابزارهای هوشمند

اشتباه خنده‌دار ربات انسان‌نما Unitree G1: ضربه فنی مربی و تقلید درد او! [تماشا کنید]

در این ویدیو یک مربی انسانی با استفاده از لباس مخصوص موشن کپچر، درحال کنترل ربات G1 است؛ تا اینکه حادثه جالبی رخ می‌دهد.

بدافزار
1404/10/12 - 09:50- آسیب پذیری

بدافزار چینی ۸.۸ میلیون کاربر مرورگر‌های محبوب را آلوده کرد

پژوهشگران امنیت سایبری از شناسایی یکی از گسترده‌ترین و پیچیده‌ترین عملیات‌های بدافزاری مبتنی بر افزونه‌های مرورگر خبر داده‌اند که طی هفت سال گذشته، دست‌کم ۸.۸ میلیون کاربر مرورگرهای کروم، اج و فایرفاکس را آلوده کرده است.