about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نیروی فضایی آمریکا قصد دارد عملیات‌های دفاع سایبری خود را گسترش دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ واحد دلتا 6 نیروی فضایی آمریکا که مسئولیت دفاع سایبری از ماهواره‌های نظامی ایالات‌متحده را بر عهده دارد، چهار اسکادران را برای تقویت امنیت سایبری در سراسر نیروی فضایی اضافه می‌کند و علاوه بر آن بر روند مدرن سازی شبکه کنترل ماهواره‌ای قدیمی این سازمان نظارت می‌کند.

بریکینگ دیفنس در گزارشی درباره این اقدام توضیح داد که هر مأموریت عملیاتی در نیروی فضایی، از سامانه‌های هشدار موشکی گرفته تا ناوبری و ارتباطات، در یکی از 9 «دلتا» سازمان‌دهی می‌شود.

فرماندهی نیروی فضایی آمریکا اعلام کرد، واحد دلتا 6 یک گروه «عملیات سایبری» است و به‌منظور تعبیه یک اسکادران دفاع سایبری به نام «گروه‌های حفاظت سایبری» در سایر بال‌ها گسترش خواهد یافت.

بریکینگ دیفنس گزارش داد، گروه دلتا 6 برای ارتقای شبکه کنترل ماهواره‌ای قدیمی به کمک بیشتری نیاز دارد. این شبکه مجموعه‌ای متشکل از 19 ماهواره است که در سرتاسر جهان قرار دارد و ارتش، ناسا، اداره ملی اقیانوسی و جوی و اداره شناسایی ملی آمریکا به آن‌ها متکی است.

به گفته روی راکول (Roy Rockwell) فرمانده دلتا 6، قدمت این سیستم به سال 1958 بازمی‌گردد.

فرمانده گروه دلتا 6 به بریکینگ دیفنس گفت:

سیستم زمان‌بندی ما هنوز بر روی حالت DOS کار می‌کند یعنی فناوری دهه 1990. ما در حال کار بر روی یک ارتقاء هستیم که باید تا پایان سال جاری تکمیل شود و ما را به قابلیت زمان‌بندی در سطح ویندوز می‌رساند؛ بنابراین ما هنوز خیلی عقب هستیم.

نیروی فضایی آمریکا به حوزه امنیت سایبری توجه ویژه‌ای کرده است تا جایی که فرماندهی این سازمان اخیراً اعلام کرده بود قصد دارد زیرمجموعه مختص به خود در فرماندهی سایبری آمریکا را راه اندازی کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/07/06 - 10:29- آسیا

هشدار پلیس دبی درمورد تشدید کلاهبرداری آنلاین

پلیس دبی به مردم در مورد افزایش کلاهبرداری آنلاین در زمینه حمایت از مصرف‌کننده هشدار داد.

استقبال
1404/07/06 - 10:16- آفریقا

استقبال کشورهای آفریقایی از همکاری نوآوری با چین

مقامات و کارشناسان آفریقایی از همکاری نوآوری با چین به عنوان نیرویی تحول‌آفرین استقبال کردند.

سرمایه‌گذاری
1404/07/06 - 08:57- اروپا

سرمایه‌گذاری 50 میلیون یورویی اوکراین در استارت‌آپ‌های فناوری

اوکراین صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر ۵۰ میلیون یورویی فونیکس تک را برای تقویت استارت‌آپ‌های فناوری راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.