about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شرکت مخابراتی لا پست موبایل هنوز در تلاش است پس از حمله باج افزاری که خدمات اداری و مدیریتی آن را فلج کرد، بهبود یابد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وب‌سایت شرکت مخابراتی لا پست موبایل (La Poste Mobile) فرانسه از کار افتاده و در آن یک پیام نسبتاً طولانی به نمایش درآمده که به مشتریان این شرکت توضیح می‌دهد در 4 ژوئیه یک حمله باج افزاری علیه این شرکت انجام شده و داده‌های مشتریان به خطر افتاده است.

این شرکت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

به‌محض اطلاع از این حادثه، اقدامات حفاظتی لازم را با تعلیق سریع سیستم‌های رایانه‌ای مربوطه انجام دادیم. این تعلیق ما را بر آن داشته که وب‌سایت و خدمات مشتری خود را به‌طور موقت ببندیم.

تیم‌های فناوری اطلاعات ما در حال حاضر در حال تشخیص وضعیت هستند. اولین تحلیل‌های ما نشان می‌دهد که سرورهای ما برای عملکرد خط تلفن همراه شما به‌خوبی محافظت شده‌اند؛ اما فایل‌های موجود در رایانه‌های کارکنان این شرکت که حاوی اطلاعات شخصی مشتریان بوده تحت تأثیر قرار گرفته است.

شرکت لا پست موبایل از مشتریان خود خواست که مراقب پیام های فیشینگ یا تلاش برای سرقت هویت باشند. این شرکت بیش از 1.8 میلیون مشتری دارد و در سال 2011 توسط شرکت خدمات پستی فرانسه La Poste و شرکت مخابرات فرانسه SFR تأسیس شد. این شرکت در سال گذشته حدود 517 میلیون دلار درآمد داشته است.

شرکت یادشده یک اپراتور شبکه مجازی موبایل است و جزء ارائه‌دهندگان مخابراتی است که مالک شبکه نیستند. این شرکت خدمات مختلفی ازجمله اعتبار تلفنی پیش‌پرداخت، طرح‌های تلفن همراه و بسته‌های تلفنی را ارائه می‌دهد.

گروه باج افزاری لاک بیت با اضافه کردن نام این شرکت به لیست قربانیان خود، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت. لاک بیت پیش‌ازاین کارخانه فاکسکان (Foxconn) (یک شرکت آموزش هواپیماهای جنگنده کانادایی) و یک کتابخانه محبوب آلمانی را هدف حملات خود قرار داده بود

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.

واتساپ
1404/09/28 - 10:16- جنگ سایبری

واتساپ در معرض تهدیدی جدی / چگونه از حساب خود محافظت کنیم؟

یک حمله سایبری جدید علیه پیام‌رسان واتساپ کشف شده که به مجرمان اجازه می‌دهد بدون نیاز به رمز عبور یا نفوذ فنی پیچیده، به‌طور کامل به حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

آپدیت جدید اینستاگرام، تعداد هشتگ پست‌ها را محدود می‌کند

اینستاگرام برای مقابله با اسپم و تأکید بر کیفیت محتوا، محدودیت جدید و مهمی را برای تعداد هشتگ‌های هر پست اعمال می‌کند.