about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

وزیر دفاع هند، به منظور تقویت امنیت سایبری، از دانشجویان مهندسی این کشور، درخواست کمک کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ نیرمالا سیتارامان (Nirmala Sitharaman)، وزیر دفاع هند، روز شنبه 29 سپتامبر، دانشجویان مهندسی این کشور را به استفاده از فناوری های جدید و تقویت توانمندی ها، به منظور آمادگی برای جنگ سایبری آینده، دعوت کرد. 

سیتارامان در سی و سومین دوره اجلاس سالانه مؤسسه فناوری ولوره (Vellore)، گفت که جنگ ها در آینده، بیشتر در فضای سایبری اتفاق خواهند افتاد.

وی در این مورد گفت:

امروز کشور هند با تهدیدات مربوط به جنگ های اینترنتی مواجه است که تأثیر گسترده ای در امنیت ملی این کشور دارند. علاوه بر این، جرائم اینترنتی، امنیت و منافع شخصی شهروندان را نیز تهدید می کنند. دانشجویان حوزه علم و فناوری باید تلاش برای توسعه راهکارهای مقابله با این تهدیدات را آغاز کنند.

وزیر دفاع هند، اعلام کرد که دولت این کشور برنامه ای موسوم به «Make In India» را هم، به منظور تشویق مهندسان به راه اندازی استارتاپ، شروه کرده است.

سیتارامان، پیشتر در آکادمی آموزشی افسران ارتش هند، در گفتگو با خبرنگاران، از کنگره انتقاد کرد و گفت:

در حالی که ما سرگرم خرید تجهیزات برای ارتش هستیم، اعضای کنگره، به وسیله معامله با واسطه ها، در این امر، تأخیر ایجاد می‌کنند.

تازه ترین ها
تحولات
1404/11/08 - 12:03- آمریکا

تحولات سازمان امنیت سایبری آمریکا در دور دوم ترامپ

یک سال پس از آغاز دور دوم دولت ترامپ، آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا با کاهش شدید نیروی انسانی و منابع مالی مواجه شده و ماموریت اصلی آن در حال بازتعریف است.

اتهام
1404/11/08 - 11:44- جرم سایبری

اتهام جدید علیه ده‌ها نفر در توطئه «جکپات کردن خودپردازها»

وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه از اعلام کیفرخواست یک هیئت منصفه فدرال خبر داد که بر اساس آن ۳۱ نفر به اتهام مشارکت در یک توطئه برای سرقت میلیون‌ها دلار از خودپردازها با استفاده از بدافزار پلوتیوس تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

رد
1404/11/08 - 11:30- آمریکا

رد شکایت علیه دوربین‌های نظارتی پلاک‌خوان در نورفولک

یک قاضی فدرال در ایالت ویرجینیا با رد ادعای نقض متمم چهارم قانون اساسی، استفاده بدون حکم از ۱۷۶ دوربین پلاک‌خوان خودکار در شهر نورفولک را قانونی اعلام کرد و پرونده را مختومه اعلام نمود.