about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

مراکش و امارات متحده عربی تفاهم‌نامه همکاری در حوزه امنیت سایبری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مراکش و امارات متحده عربی با امضای یادداشت تفاهم (MoU) برای همکاری در حوزه امنیت سایبری، تعهد خود را برای مبارزه با چالش‌های فزاینده ناشی از عصر دیجیتال تثبیت کردند.

2 کشور در رویداد جیتکس (GITEX Global 2023) در دبی با تأکید بر اهمیت مشارکت‌های جهانی امنیت سایبری، این توافق‌نامه را امضا کردند.

در این مراسم اداره کل مدیریت امنیت سیستم‌های اطلاعاتی وزارت دفاع مراکش و شورای امنیت سایبری امارات حصور یافتند و متعهد به ایجاد یک جبهه متحد در برابر تهدیدات سایبری شدند.

سهیل بوسلیچن (Souhail Bouslichen)، کاردار سفارت مراکش در ابوظبی، این تفاهم‌نامه را به نمایندگی از مراکش امضا کرد.

هدف اصلی این توافق، ایجاد یک چارچوب جامع همکاری، تضمین موفقیت طرح‌های تحول دیجیتال و ترویج رشد اقتصادی و اجتماعی فراگیر و همچنین تقویت توانایی‌های 2 طرف در مقابله با خطرات سایبری فزاینده است.

علاوه بر این، با امضای تفاهم‌نامه، کمیته مشترکی ایجاد می‌شود که وظیفه برنامه‌ریزی و نظارت بر اجرای فعالیت‌های تعاونی را بر عهده دارد. همچنین جدول زمانی این ابتکارات را با تعهد به نشست‌های سالانه، متناوب بین مراکش و امارات تعیین می‌کند. 

اخیراً مراکش تدابیر امنیتی خود را تقویت و برای افزایش امنیت خود چندین قرارداد با شرکای بین‌المللی امضا کرده است.

مراکش همچنین در یک شبیه‌سازی حمله امنیت سایبری به میزبانی اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی در غرفه اسرائیل در نمایشگاه اکسپو 2020 دبی، در نوامبر 2021، شرکت کرد.

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.