about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تغییر نام سیستم عامل اندروید ویر

گوگل قصد دارد نام سیستم عامل خود برای ساعت های هوشمند اندرویدی موسوم به اندروید ویر را تغییر دهد و نام جدید ویر او اس را برای آن برگزیند.


به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اگر چه برخی شرکت های تجاری محصولاتی را با استفاده از این سیستم عامل تولید کرده اند، اما اندروید ویر هرگز به یک سیستم عامل مشهور و پرطرفدار در دنیای محصولات همراه مبدل نشد و ظاهراً گوگل امیدوار است با تغییر نام تا حدی بر این مشکل غلبه کند.
برخی منابع خبری نزدیک به گوگل تصویری از محیط و رابط کاربری Wear OS منتشر کرده اند که قابلیت Nearby را در بخش خدمات گوگل پلی نمایش می دهد. این قابلیت زمانی فعال می شود که ساعتی مجهز به همین سیستم عامل در اطراف آن شناسایی شده و دو ساعت بخواهند به یکدیگر متصل شوند.
در تصویر منتشر شده لوگوی جدید و رنگارنگی مشاهده می شود که تقلیدی از رابط کاربری و ظاهر Google Assistant محسوب می شود.
از جمله ساعت های مجهز به سیستم عامل اندروید ویر می توان به Samsung Gear Live،  Moto 360 و     Huawei Watch اشاره کرد. انتظار می رود گوگل اولین رونمایی از Wear OS را در ماه می و همزمان با برگزاری کنفرانس توسعه دهندگان خود انجام دهد.

 

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.