about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

پس از کناره‌گیری جک دورسی از مدیریت توییتر، اسکوئر (Square)، مجموعه‌ دیگری که توسط این چهره رهبری می‌شود، اعلام کرد که نام خود را به بلاک (Block) تغییر داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کریپتو بریفینگ، شرکت پرداختی اسکوئر که جک دورسی، مدیرعامل پیشین توییتر، ریاست آن را بر عهده دارد، اعلام کرده است که با یک نام جدید به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

اسکوئر اکنون با نام بلاک شناخته می‌شود و فعالیت در حوزه بلاک چین را یکی از دلایل این تغییر نام عنوان کرده است.

این شرکت در پیامی نه‌چندان‌ شفاف در توییتر خود نوشت:

«بلاک» به بلاک‌های مجاوری اشاره می‌کند که در آنها فروشندگانمان را پیدا می‌کنیم و به‌جز آن، بلاک چین، مهمانی‌های بلاکی پر از موسیقی، موانعی که باید از آنها عبور کرد، بخشی از کد، اجزای سازنده و البته مکعب‌های تنگستن را هم خواهیم یافت.

نام جدید پروژه‌های مختلف این مجموعه از جمله برنامه پرداختی کش اپ (Cash App)، بخش مربوط به ارز دیجیتال اسکوئر، سرویس پخش موسیقی تیدال (Tidal) و پروژه صرافی غیرمتمرکز «TBD» را در بر می‌گیرد.

اسکوئر همچنین نام بخش ویژه ارز دیجیتال خود را به اسپایرل (Spiral) تغییر داده است. به‌گفته بلاک، نام جدید به این موضوع اشاره دارد که بیت کوین «مانند یک شکل‌ هندسی مارپیچ از یک نقطه به رشد خود ادامه می‌دهد و فضای بیشتر و بیشتری را در بر می‌گیرد تا زمانی که به همه چیز دسترسی پیدا کند».

سرویس فروشندگان اسکوئر که ویژه کسب‌وکارها طراحی شده است، نام تجاری اسکوئر را حفظ خواهد کرد. نماد اسکوئر در بازار بورس هم به همان شکل «SQ$» باقی خواهد ماند.

این تغییر شباهت زیادی به تصمیم اخیر فیس‌بوک برای تغییر نام خود به مِتا (Meta) دارد. اسکوئر حتی پیش از توضیح بیشتر درباره این تغییر نام، در مقدمه رشته‌توییت خود با نوشتن جمله «مسئولیت رسیدن به هرآنچه در متا وجود دارد برعهده شما نیست» به این اقدام فیس‌بوک اشاره کرده است.

این اخبار پس از استعفای جک دورسی از توییتر در روز دوشنبه منتشر شد. دورسی به‌صراحت نگفته که برای تمرکز بر اسکوئر توییتر را ترک کرده است؛ با این حال اظهارات قبلی‌اش که به ماه ژوئن (خرداد) باز می‌گردد نشان می‌دهد که او توییتر را ترک کرده است تا در صورت لزوم بر بیت کوین تمرکز کند.

اسکوئر کار خود را به‌عنوان یک ارائه‌دهنده خدمات پرداختی سنتی آغاز کرد، اما کسب‌وکار این شرکت به‌‌طور فزاینده‌ای به‌سمت بیت کوین متمایل شده است. اسکوئر در نوامبر سال جاری (آبان) گزارش کرده بود که درآمدش از بیت کوین نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد و سود این شرکت از ارائه خدمات مربوط به این ارز دیجیتال، ۲۹ درصد افزایش داشته است.

اسکوئر سرمایه‌گذاری سنگینی هم در بازار بیت کوین دارد و ارزش موجودی ۸,۰۰۰ بیت کوینی آن حدود ۴۵۹ میلیون دلار برآورد شده است.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.