about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

تغییر شیوه کپچا توسط فیسبوک

شرکت فیس‌بوک در آینده‌ای نزدیک شیوه‌ی جدیدی از کپچا را به کار خواهد گرفت که بر اساس آن تصاویر واقعی افراد را درخواست می‌کند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ به تازگی تصویری در توییتر منتشر شده است که نشان می‌دهد شرکت فیس‌بوک در آینده‌ای نزدیک کپچای (Captcha) جدیدی را به کار خواهد گرفت.
بر اساس تصویر بالا که توسط فیس‌بوک نیز مورد تأیید قرار گرفته است، احتمالاً این شرکت در آینده‌ای نزدیک از کاربران درخواست می کند-برای اثبات این که شخصی واقعی قصد ورود را به حساب کاربری دارد- تصویری واضح از چهره‌ی خود را بارگذاری بکنند.
در متن پیام منتشر شده آمده است:

لطفاً تصویری واضح از صورت خود را منتشر کنید. ما آن‌ها را بررسی کرده، آن را برای همیشه از سرورهای خود پاک خواهیم کرد.

سخنگوی فیس‌بوک گفت:

بررسی تصویر به ما کمک می‌کند تا فعالیت‌های مشکوک را در نقاط مختلف وب‌گاه مانند ساخت حساب کاربری، ارسال درخواست دوستی، پرداخت هزینه‌، ایجاد یا تغییر تبلیغات شناسایی کنیم.

Paragraphs
تغییر
تغییر شیوه کپچا توسط فیسبوک

به علاوه اعلام شد روند بررسی عکس و شناسایی فعالیت‌های مشکوک کاملاً خودکار صورت خواهد گرفت. همچنین فیس‌بوک برای اینکه مطمئن شود حساب کاربری معتبر است، منحصر به فرد بودن عکس را مد نظر قرار می‌دهد.
سخنگوی فیس‌بوک توضیح داد تجزیه و تحلیل عکس تنها یکی از چندین روش موجود است که به صورت دستی یا خودکار به شناسایی فعالیت‌های مشکوک می‌پردازند. البته وی  به منظور جلوگیری از دست‌کاری سامانه‌ی جدید خود از ارائه‌ی جزئیات بیشتر خودداری کرد.
به نظر می‌رسد بعد از اینکه کاربران تصویر خواسته شده را بارگذاری کردند، تا زمان تأیید عکس از حساب کاربری خود به بیرون هدایت می‌شوند. سپس پیامی با محتوای زیر برای کاربر به نمایش در می‌آید:
«شما هم‌اکنون نمی‌توانید واردش شوید. ما بعد از بررسی تصویر با شما تماس خواهیم گرفت. هم‌اینک به دلایل امنیتی از فیس‌بوک خارج خواهید شد.»
شرکت فیس‌بوک زمان دقیقی را برای به کار گرفتن ابزار بالا اعلام نکرد؛ اما با توجه به اطلاعات منتشر شده در ردیت، احتمالاً از ماه آوریل استفاده از آن شروع خواهد شد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.