about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تغییر سیاست حفظ حریم خصوصی در گوگل

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ تا ژوئن امسال کاربران می‌توانستند ردیابی از طرف سایت‌های تبلیغاتی را به‌صورت انتخابی روی گوگل فعال یا غیرفعال کنند اما در سیاست جدید کاربران همه‌جا و روی هر نوع ابزاری ردیابی می‌شوند.
به اشتراک‌گذاری دیتای کاربران جی میل برای اهداف تبلیغاتی انتخابی opt-in بوده است اما در سیاست جدید کاربرانی که قصد ساختن اکانت می‌کنند، باید قوانین جدید شامل به اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی برای شرکت‌های تبلیغاتی را بپذیرند.
سال 2007 بود که گوگل کمپانی Doubleclick را خرید و همان زمان قول داد تا حریم خصوصی کاربران را نقض نکند و به همین خاطر روی اکانت کاربران با اجازه آن‌ها دخل و تصرف می‌کرد اما ظاهراً دوران قول و وعده وعیدها به اتمام رسیده است و پروفایل کامل کاربران در اختیار اهداف تجاری قرار می‌گیرد.
اینکه کاربر چه چیزی را سرچ می‌کند و به چه چیزهایی علاقه دارد، روی چه صفحاتی کلیک می‌کند و کلاً رفتار اینترنتی کاربر از روی موتورها و خدمات و سرویس‌های گوگل تشخیص داده‌شده و برای اهداف تجاری در اختیار شرکت‌های تبلیغاتی قرار می‌گیرد.
مشکل اینجاست که اغلب کمپانی‌ها وعده می‌دهند که حریم خصوصی افراد را نقض نکنند اما عملاً این کار را انجام می‌دهند و این روزها به اشتراک‌گذاری دیتای کاربران برای چنین اهدافی عادی شده است. اخیراً واتس‌اَپ اعلام کرد دیتای کاربران را با کمپانی مالک خود یعنی فیس‌بوک به اشتراک می‌گذارد و سپس آلمان از واتس‌اپ خواست چنین کاری را برای کاربران آلمانی انجام ندهد.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.