about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تغییر رمز عبور برخی از کاربران فیس بوک

فیس بوک حساب‌های کاربری برخی از کاربرانی که اعتبارنامه‌های ورود به سیستم آن‌ها در نتیجه نشت ادوب افشاء شده بود را مسدود نمود.

فیس بوک حساب‌های کاربری برخی از کاربرانی که اعتبارنامه‌های ورود به سیستم آن‌ها در نتیجه نشت ادوب افشاء شده بود را مسدود نمود. این شرکت از کاربرانی که از اعتبارنامه‌های ورودی یکسان با خدمات آنلاین ادوب استفاده می‌کنند درخواست می‌کند تا برای تایید هویت، رمز عبور خود را تغییر دهند.

هنگام ورود به حساب کاربری فیس بوک، آن دسته از کاربرانی که در این دسته بندی قرا گرفتند پیامی را دریافت می‌کنند که در آن آمده است: یک حادثه امنیتی در وب سایت دیگری که مرتبط با فیس بوک نیست اتفاق افتاده است و حساب کاربری شما در معرض خطر قرار دارد زیرا شما در این دو وب سایت از رمز عبور یکسانی استفاده می‌کنید. این پیام امنیتی به شما می‌گوید که برای امن کردن حساب کاربری خود باید به چند سوال پاسخ داده و رمز عبور خود را تغییر دهید. برای حفاظت بیشتر تا زمانی که این فرآیند پایان یابد کسی قادر نیست تا شما را بر روی فیس بوک ببیند.

اوایل ماه اکتبر شرکت ادوب اعلام کرد که هکرها به شبکه کامپیوتری داخلی آن‌ها نفوذ کردند و کد منبع برخی از محصولات و اطلاعات مربوط به 2.9 میلیون مشتری را به سرقت برده اند. این هکرها اوخر ماه گذشته نام کاربری و رمز عبور رمزگذاری شده 150 میلیون کاربر ادوب را به صورت آنلاین افشاء کردند.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.