about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تغییر در ویژگی «ردیابی نشو» شرکت مایکروسافت

ویژگی "ردیابی نشو" یا به‌عبارت‌دیگر دی‌ان‌تی (DNT: Do Not Track) یک قابلیت است که موجب حفظ حریم خصوصی افراد در فضای اینترنت می‌شود.

برندان لینچ (Brendon Lynch)، مدیر حریم شخصی کاربران شرکت مایکروسافت، روز جمعه (3 آوریل) در وبلاگ خود نوشت: "ویژگی دی‌ان‌تی دیگر به‌صورت پیش‌فرض در پنجره تنظیمات ویندوز اکسپرس نخواهد بود، اما به‌زودی ما کاربران خود را از چگونگی فعال کردن این ویژگی در مرورگرهای خود آگاه خواهیم کرد."

وی افزود: "این تغییرات در این ویژگی مربوط به کاربرانی است که به‌تازگی رایانه تهیه‌کرده‌اند یا افرادی که ویندوز خود را از نسخه‌های 8،7 و یا 8.1 خود را از به نسخه 10 تغییر داده‌اند."

ویژگی دی‌ان‌تی کاربران اینترنت را از ردیابی شدن توسط وب‌سایت‌ها محافظت می‌کند. البته این ویژگی تضمین نمی‌کند که هیچ ردی از کاربران اینترنت در وب‌سایت‌ها باقی نماند، بلکه سعی می‌کند که سیگنال‌هایی که موجب ردیابی کاربران می‌شود را به سمت دیگری سوق دهد تا ردی از آنها باقی نماند.

برندان لینچ در سال 2012، بیان کرده بود که فعال کردن این ویژگی یک گام مهم در فرآیند ایجاد حریم خصوصی و کنترل کاربران و ساخت یک فضای آنلاین قابل‌اعتماد برای آنها خواهد بود.

روز جمعه (3 آوریل) لینچ اشاره کرد که تغییر در ویژگی دی‌ان‌تی مربوط به زبان آن می‌شود. این موضوع توسط کنسرسیوم جهان وبی (World Wide Web Consortium) صادر شد. کنسرسیوم جهان وبی کنسرسیومی است که استانداردهای نرم‌افزاری لازم را برای وب جهان‌گستر تولید می‌کند.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.