about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

کارشناسان اظهار داشتند که تغییرات زیادی در سیستم سایبری رژیم صهیونیستی رخ خواهد داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ بنابه گفته کارشناسان، ظاهراً تغییرات زیادی در سیستم سایبری رژیم صهیونیستی رخ خواهد داد و کناره‌گیری ییگال اونا (yigal unna)، رییس سابق اداره سایبری ملی اسرائیل، از سِمت خود قدم اول این تغییرات محسوب می‌شود؛ و درنتیجه مسئولیت سایبری به سمت مدیریت شاباکی می‌رود.

پیش از اونا قدرت دفاع سایبری اختیار شین‌بت (آژانس جاسوسی امنیتی اسرائیل) بود، اما با روی کار آمدن وی، اختیارات و قدرت کامل را در اختیار گرفت. اونا پیش از ریاست اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی، چندین دهه در شین‌بت و واحد 8200 ارتش اسرائیل (معروف به NSA اسرائیل) خدمت کرده است.

یکی از رسانه‌های اسرائیل نوشت :

«تغییر مدیریت در سامانه سایبری اسرائیل این امکان را به شورای امنیت ملی می‌دهد که کارآمدی این نهاد را بررسی کند.»

به گفته محققان، فرآیند جایگزینی اونا نیز نسبت به سایر آژانس‌ها بی‌نظم‌تر است، زیرا هیچ قانون سایبری وجود ندارد و این سازمان سایبری تنها حدود یک دهه قدمت دارد.

رسانه‌های اسرائیلی مدعی هستند که نفتالی بِنِت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، باید به مسئله کارآمدی سیستم سایبری بپردازد. به گفته بِنِت، به موازات تنظیمات قانونی، باید مسئولیتهای  ستاد سایبری که به عنوان رگولاتور عمل می‌کند، کاهش یابد. و حوزه‌های مسئولیت زیرساخت‌های حیاتی باید به شاباک (سازمان امنیت داخلی اسرائیل) بازگردانده شود.

 تا به امروز قانونی برای تنظیم فعالیت‌های سیستم سایبری اسرائیل وضع نشده است؛ عمدتاً به این دلیل که نسخه‌های پیشنهادی سخت‌گیرانه بوده و وزارت دادگستری و دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی از انتقاد عمومی هراس داشته‌اند.

منبع:

تازه ترین ها

آقامیری: نتانیاهو شبکه‌های اجتماعی را سلاح خودش می‌داند

رئیس مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد جنگ شناختی و عملیات روانی در شبکه‌های اجتماعی به سلاح جدید قدرت‌ها تبدیل شده و نتانیاهو نیز اعتراف کرده است که «شبکه‌های اجتماعی مهم‌ترین سلاح ما در جنگ سایبری‌اند».

داده‌های
1404/08/08 - 09:35- هوش مصنوعي

داده‌های داخلی نباید به سیستم‌های هوش مصنوعی خارجی پمپاژ شود

رئیس انجمن رمز ایران گفت: هوش مصنوعی در امنیت سایبری هم می‌تواند ابزار قدرت باشد و هم تهدید پنهان ؛ استفاده از فناوری باید با احتیاط باشد تا استقلال دیجیتال و حریم خصوصی تهدید نشود.

راه‌اندازی
1404/08/07 - 16:37- سایرفناوری ها

راه‌اندازی مجدد نیروگاه‌ هسته‌ای آیووا توسط گوگل

گوگل جهت راه‌اندازی مجدد نیروگاه‌ هسته‌ای آیووا یک قرارداد بلندمدت امضا خواهد کرد.