about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

دانشگاه فلوریدای مرکزی، در مسابقه نیروهای سایبری 2018 در وزارت انرژی آمریکا برنده شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت انرژی ایالات متحده اعلام کرد دانشگاه فلوریدای مرکزی از شهر اورلاندو برنده ملی مسابقه نیروهای سایبری 2018 است. حامی این رقابت، دفتر امنیت سایبری، امنیت انرژی و واکنش اضطراری وزارت انرژی (CESER) بود. رقابت نیروهای سایبری، چهارمین مسابقه دفاع سایبری وزارت انرژی برای پرورش نسل جدید متخصصان امنیت سایبری به منظور کمک به دفاع و تقویت زیرساخت‌های انرژی مهم آمریکا و اطمینان از امنیت انرژی است.

ریک پِری (Rick Perry)، وزیر انرژی ایالات متحده در یک پیام ویدئویی به رقبای آزمایشگاه‌های ملی وزارت انرژی گفت:

زیرساخت انرژی – که ما در سطح ملی به آن وابسته هستیم – در معرض تهدید حملات سایبری قرار دارد. به عنوان سازمانی خاص در زمینه امنیت سایبری در بخش انرژی، مقابله با این تهدیدات اولویت اول من است و این رقابت یک عنصر کلیدی در پرورش نسل بعدی جنگجویان سایبری محسوب می‌شود.

در رقابت امسال، حدود 70 تیم از 24 ایالت و پورتوریکو با شرکت‌کنندگانی از دانشجویان دوره ابتدایی تا مقطع دکترا حاضر بودند. آزمایشگاه ملی آرگون (Argonne)، به عنوان آزمایشگاهی پیشرو با مشارکت 6 آزمایشگاه ملی دیگر از جمله: «Brookhaven»، «Idaho»، «Lawrence Berkeley»، «Oak Ridge»، شمال‌غربی پاسفیک و آزمایشگاه‌های ملی ساندیا (Sandia) نیز در این مسابقه حضور داشتند.

مسابقه «CyberForce»، دانشجویان دانشگاه و کالج را با دفاع از یک شبکه حمل و نقل نفتی شبیه‌سازی شده، یک سیستم توزیع قدرت و یک سیستم محاسباتی سطح بالا در برابر حملات اجرا شده از سوی متخصصان در آزمایشگاه‌های ملی، بخش خصوصی و گارد ملی به چالش کشید. این چالش، بوسیله ناهنجاری‌ها و محدودیت‌های طراحی شده برای تکرار موارد معمول پیدا شده در سیستم‌های دنیای واقعی تکمیل شده است.

کارن اوانس (Karen S. Evans)، معاون دفتر امنیت سایبری، امنیت انرژی و واکنش اضطراری وزارت انرژی ایالات متحده اظهار داشت:

پرورش نسل بعدی متخصصان امنیت سایبری، بخش مهم مأموریت ما در دفتر است. این رقابت، فرصتی برای حضور مدافعان آینده ما را فراهم کرد و آنها فهمیدند که ما علاوه بر حمایتشان در حوزه‌های مهم امنیت ملی، آنها را می‌ستاییم.

برندگان مسابقه CyberForce 2018 عبارتند از:

برنده کشوری:

دانشگاه فلوریدای مرکزی، اورلاندو، فلوریدا

برندگان منطقه‌ای:

از آزمایشگاه ملی آرگون: جایگاه اول - دانشگاه ایالتی کانزاس، منهتن، کانزاس
از آزمایشگاه ملی Brookhaven: جایگاه اول - دانشگاه مریلند، شهرستان بالتیمور، بالتیمور، مریلند
از آزمایشگاه ملی ایداهو: جایگاه اول - دانشگاه «Brigham Young»، پرُوُ، یوتا
از آزمایشگاه ملی لارنس برکلی: جایگاه اول – دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، کالیفرنیا
از آزمایشگاه ملی Oak Ridge: جایگاه اول – دانشگاه آلابامای جنوبی، موبایل، آلاباما
از آزمایشگاه ملی شمال‌غربی پاسیفیک: جایگاه اول – دانشگاه ایالتی اُورِگان، «Corvallis»، اُورِگان
از آزمایشگاه ملی ساندیا: جایگاه اول – دانشگاه متودیست جنوبی، دالاس، تگزاس
 

تازه ترین ها
اسپیس
1404/11/12 - 11:52- آمریکا

اسپیس ایکس به دنبال ساخت مراکز داده خورشیدی است

اسپیس ایکس به دنبال کسب مجوز از کمیسیون ارتباطات فدرال برای ساخت مراکز داده ماهواره‌ای خورشیدی برای هوش مصنوعی است.

چرا
1404/11/12 - 09:47- هوش مصنوعي

چرا هوش مصنوعی برخی کارمندان را خلاق‌تر می‌کند اما روی بعضی بی‌اثر است؟

تحقیق جدید نشان می‌دهد هوش مصنوعی فقط زمانی خلاقیت را افزایش می‌دهد که کارکنان مهارت فراشناختی داشته باشند.

برخورد یکسان با سکوهای بومی و تروریستی در دی‌ماه 1404

بحران دی‌ماه 1404، نمایانگر یک نقص اساسی در رویکرد کشور به امنیت سایبری و توسعه فضای مجازی بود.