about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

تعیین تکلیف پنج نقطه بحرانی اینترنت کشور

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ توقف واگذاری سرویس جدید از سوی شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت موضوعی است که طی سال‌های گذشته در موارد متعدد موردتوجه قرارگرفته است.

عدم ارائه خدمات باکیفیت، جذب مشترک بیش از ظرفیت پهنای باند و عدم رعایت ضریب یک‌به‌هشت اشتراک ازجمله مواردی است که پیش‌ازاین در موارد متعدد موجب شده رگولاتور واگذاری سرویس جدید از سوی شرکت‌های متخلف را در استان‌های متعدد محدود و متوقف کند.

اما این بار شرکت ارتباطات زیرساخت دراین‌باره تذکر داده و این‌گونه عنوان می‌کند که اختلالات شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت موجب می‌شود این مشکلات به‌پای شرکت زیرساخت گذاشته شود.

درعین‌حال معاون وزیر ارتباطات از چهارتا پنج نقطه کشور به‌عنوان نقاط بحرانی یادکرده و از پیشنهاد طرحی به سازمان تنظیم مقررات برای رفع این معضل می‌گوید.

محمدجواد آذری جهرمی که چند ماهی از حضورش در جایگاه مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت می‌گذرد، در اولین نشست خبری خود دراین‌باره تأکید دارد: مدتی است پیگیر آن هستیم که ظرفیت مربوط به اپراتورهای مختلف در استان‌های متعدد را به‌طور شفاف اعلام کنیم. البته به‌زعم اپراتورها تعداد مشترکان آن‌ها جزو اطلاعات محرمانه‌ به شمار می‌رود. ما نیز مقیدیم این اطلاعات را حفاظت کنیم، اما متأسفانه گاهی از این موضوع سوء‌استفاده‌هایی می‌شود و در برخی استان‌ها اپراتور بدون ظرفیت‌سازی لازم، بیش از ظرفیت ایجاد شده مشترک جذب می‌شود.

وی ادامه داد: یک راه‌حل برای تحریک شرکت‌ها به ارائه‌ی خدمات مناسب رعایت بحث شفاف‌سازی است. ما می‌توانیم اطلاعات ظرفیتی آن‌ها را نزد خود نگه‌داشته اما در استان‌های مختلف اعلام کنیم که وضعیت شرکت‌ها از چه قرار است و در کدام شهرها مشترکان کدام شرکت‌ها به حد اشباع رسیده‌اند.

مدیرعامل شرکت زیرساخت درعین‌حال یادآور شد: اکنون برای اجرای این مهم پیگیری‌های لازم را از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در دستور کار قرار داده‌ایم و حتی خود شرکت ارتباطات زیرساخت در این حوزه به‌طور شفاف عمل خواهد کرد.

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: قطعاً شفافیت و آمار به بهبود کیفیت کمک بسزایی خواهد کرد. البته حتی در شرکت زیرساخت هم برخی همکاران ما اصرار کردند که این اطلاعات منتشر نشود، اما همین حالا هم می‌دانیم در چهار یا پنج نقطه کشور در حالت بحرانی قرار داریم که قرار است این موارد را اعلام کنیم.

جهرمی آذری افزود: به هر صورت در لایه دسترسی برای مشترکان امکان انتخاب شرکت‌های متعددی وجود دارد و علاوه بر اپراتورهای ثابت، اپراتورهای تلفن همراه نیز حضور دارند که اکنون به ارائه‌ی خدمات پهن باند پرداخته و در شهرهای مختلف خدمات آن‌ها قابل‌دسترسی است. به همین دلیل مشترکان استان‌های مختلف درصورتی‌که از اطلاعات کافی برخوردار باشند، می‌توانند انتخاب بهتری برای دریافت خدمات داشته باشند.

وی همچنین بیان کرد: در بسیاری از موارد ارائه‌کنندگان اینترنت ثابت وقتی تعداد قطعی‌هایشان زیاد می‌شود، مسئله را به گردن شرکت ارتباطات زیرساخت می‌اندازند، اما به‌این‌ترتیب دیگر چنین امکانی وجود نخواهد داشت.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.