about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تعدیل محتوا توسط چت جی پی تی

شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) اعلام کرد که ابزارهای هوش مصنوعی میتوانند در تعدیل محتوا موثر باشند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت اُپن اِی آی (OpenAI)، خالق چت جی پی تی (ChatGPT)، مثالی قوی برای استفاده از هوش مصنوعی در تعدیل محتوا زد و گفت که میتواند با سرعت بخشیدن به برخی از وظایف طاقت فرسا، کارایی خود را در شبکه‌های اجتماعی افزایش داد.

علیرغم هیاهویی که پیرامون هوش مصنوعی مولد وجود دارد، شرکت هایی مانند مایکروسافت و آلفابت مالک گوگل هنوز در حال سرمایه گذاری روی فناوری هستند که در آن میلیاردها دلار سرمایه گذاری کرده اند به این امید که تاثیر بزرگی در پیشرفت صنایع داشته باشد.

شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) که توسط مایکروسافت پشتیبانی میشود، اعلام کرد که آخرین مدل هوش مصنوعی GPT -4  میتواند فرآیند تعدیل محتوا را از ماه ها به چند ساعت کاهش دهد و از برچسب گذاری پایدارتر اطمینان حاصل کند.

تعدیل محتوا میتواند یک کار طاقت فرسا برای شرکت های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک و متا باشد، که با هزاران تعدیل کننده در سراسر جهان کار میکند تا مانع از انتشار محتوای مضر و تصاویر خشونت‌آمیز برای کودکان و نوجوانان شوند.

شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) گفت:  

فرآیند تعدیل محتوا ذاتاً کند است و می‌تواند منجر به استرس ذهنی بر مدیران انسانی شود. با این سیستم، فرآیند توسعه و سفارشی‌سازی سیاستهای محتوا از ماه‌ها به ساعت‌ها کاهش می‌یابد.

سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI گفت که این استارتاپ ،مدل های هوش مصنوعی خود را براساس داده های تولید شده توسط کاربر آموزش نمی دهد.

 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.