about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تعداد کاربران اینترنت به 3.2 میلیارد نفر رسید

به نقل از خبرگزاری فارس، اتحادیه بین‌المللی مخابرات که از زیرمجموعه‌های سازمان ملل متحد به‌حساب می‌آید پیش‌بینی کرده که از کل 7.2 میلیارد نفر ساکنان جهان 3.2 میلیارد نفر تا 7 ماه آینده به جمع جمعیت آنلاین جهان می‌پیوندند.

از مجموع این افراد دو میلیارد نفر در کشورهای درحال‌توسعه و بقیه تقریباً همگی در کشورهای توسعه‌یافته زندگی می‌کنند. درمجموع تنها 89 میلیون نفر از ساکنان کشورهای کمتر توسعه‌یافته مانند سومالی و نپال از اینترنت استفاده می‌کنند.

بر طبق این گزارش در کل دنیا 7 میلیارد نفر مشترک خدمات تلفن همراه هستند. در آمریکا و اروپا 78 درصد مردم کاربر تلفن همراه هستند و 69 درصد جهان تحت پوشش خدمات نسل سوم تلفن همراه قرار دارد؛ اما این خدمات تنها در 29 درصد مناطق روستایی ارائه می‌شود. ضریب نفوذ خدمات پرسرعت همراه در آفریقا تنها 17.4 درصد است.

علاوه بر این تا پایان سال 2015 حدود 80 درصد از خانوارها در کشورهای توسعه‌یافته و 34 درصد در کشورهای درحال‌توسعه به‌گونه‌ای به اینترنت دسترسی خواهند داشت.

در بخش دیگری از این گزارش تصریح‌شده که در سال 2000 تنها 400 میلیون کاربر اینترنت در کل جهان وجود داشت، اما این رقم هم‌اکنون هشت برابر شده است.

تازه ترین ها
آگاهی
1404/09/05 - 10:15- آسیا

آگاهی اکثر شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

به گفته شرکت امنیت سایبری سیسکو، بیش از ۶۰ درصد شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار آگاه هستند.

حضور
1404/09/05 - 09:59- تروریسم سایبری

حضور شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی در اجلاس نوآوری سئول

شرکت‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی پس از حضور در اجلاس نوآوری سئول، از کره جنوبی خواستند تا برای حملات هکرهای کوانتومی آماده شود.

اختلال
1404/09/05 - 09:33- پیام رسان بومی

اختلال پیام‌رسان‌ها در نخستین روز برپایی کلاس‌های آنلاین؛ آمادگی کامل زیرساخت‌ها زیر سوال رفت!

با نخستین موج آلودگی هوا و غیرحضوری شدن بخشی از کلاس‌های درس پیام‌رسان‌های داخلی دچار اختلال شدند؛ موضوعی که در تضاد با وعده‌های مکرر درباره «آمادگی کامل زیرساخت‌ها» قرار گرفت.