about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

مقامات پلیس هند با دانش‌آموزان تعامل و آنها را در برابر جرایم سایبری آگاه می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ مسئولان و پلیس بوپال (Bhopal)، یکی از ایالت‌های هند با هدف گسترش آگاهی در مورد جرایم علیه زنان و حوادث کلاهبرداری سایبری با دانش‌آموزان دختر و کارکنان مدرسه در دبیرستان دخترانه دولتی جهانگیرآباد (Jahangirabad) تعامل داشتند.

سای کریشنا (Sai Krishna)، منطقه اول DCP و اوشا کار (Usha Khare)، مدیر و ویرندرا سینگ چوهان (Virendra Singh Chauhan)، افسر «Station House» و کارکنان مدرسه و حدود 150 دختر در برنامه حضور داشتند.

کریشنا در مورد این برنامه گفت که در دوران مدرن در حال تغییر، جنایتکاران به روش‌های جدیدی مرتکب جنایت می‌شوند که همه باید بسیار مراقب آن باشیم.

کارشناسان معتقدند ککه عصر امروز دیجیتالی شده و تمام وسایل الکترونیکی مانند موبایل، تبلت، لپ‌تاپ و غیره در کنار نیاز انسان‌ها گاهی به ضعف یا مشکل بزرگ تبدیل می‌شوند.

در عصر حاضر، بیشتر موارد کلاهبرداری آنلاین در حال رخ دادن است؛ بنابراین هر زمان که در هر شبکه اجتماعی فیس‌بوک، اینستاگرام، واتس‌آپ یا توییتر حساب کاربری ایجاد کردید، پسورد مرگ یا تولد، شماره موبایل و غیره را به عنوان رمز عبور ساده وارد نکنید، بلکه با شماره حروف الفبا وارد کنید و می‌توانید یک نماد و غیره قرار دهید تا هیچ هکر سایبری یا دوستی نتواند رمز عبور شما را بدزدد.

کریشنا اظهار داشت :

«در حال حاضر موارد فیس‌بوک آیدی جعلی بسیار اتفاق می‌افتد که در آن اراذل و اوباش سایبری می‌توانند با ایجاد شناسه جعلی به نام یکی از آشنایان یا دوستان خود از طریق مسنجر فیس‌بوک از مردم تقاضای پول کنند. در چنین زمانی، ما مجبور نیستیم بدون تماس با شخص، درخواست پول داشته باشیم، وگرنه احتمالاً حادثه کلاهبرداری رخ داده است.»

در حین برنامه به سؤالات مختلف دانش‌آموزان دختر در خصوص کلاهبرداری سایبری و آگاهی از سوی مسئولین و سؤالات و شبهات دختران به راحتی به‌وسیله مأموران پاسخ داده شد. ایجاد آگاهی در مورد کلاهبرداری سایبری و جرایم جنسی نیز در دستور کار کادر مدرسه قرار گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.