about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تصویب لایحه امنیت سایبر چین علت نگرانی آمریکا

چین برای تصویب لایحه جدیدی در مورد امنیت سایبر در تلاش است. این لایحه تمام شرکت‌های خارجی که در چین فعالیت می‌کند را ملزم می‌کند که رمزگذاری تأییدشده‌ی شهر پکن را نصب و تمام کدهای خصوصی خود را به دولت چین تسلیم کنند. این لایحه روابط خصمانه‌ای را که بین واشنگتن و پکن در زمینه‌ی امنیت سایبر وجود داشت، تشدید می‌کند. چین در نظر دارد که در طی دو سه ماه آینده نسخه‌ی نهایی این لایحه را به تصویب برساند. اکنون این کشور پیش‌نویس آن را قبل از اینکه به کنگره‌ی ملی این کشور تسلیم کند تهیه‌کرده است.
در مقابل، مقامات آمریکا به مخالفت با لایحه‌ی مذکور برخاسته‌اند. شرکت‌های صنعتی در آمریکا و اروپا به این دلیل با تصویب این قانون مخالف‌اند که باعث می‌شود که آنها نتوانند در اقتصاد روبه رشد چین وارد شوند. هدف چین از تصویب این لایحه، حفظ فضای سایبری کشور از تروریسم است. مقامات رسمی این کشور اظهار کرده‌اند که حق‌دارند که قلمروی سایبر خودشان را کنترل کنند که تحت عنوان حاکمیت سایبر شناخته می‌شود.

 

تازه ترین ها
لغو
1404/06/18 - 11:25- آمریکا

لغو مجوز آزمایشگاه‌های چینی در آمریکا

یک آژانس آمریکایی روندی را برای جلوگیری از آزمایش لوازم الکترونیکی آمریکایی توسط برخی آزمایشگاه‌های چینی آغاز کرد.

هوش
1404/06/18 - 10:58- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی علی بابا با یک هزار میلیارد پارامتر عرضه شد

علی بابا جدیدترین مدل هوش مصنوعی خود به نام Qwen-۳-Max-Preview را با بیش از یک هزار میلیارد پارامتر در پلتفرم سرویس های ابر رایانشی رسمی و بازار مدل زبانی بزرگ OpenRouter راه اندازی کرد.

رونمایی
1404/06/18 - 10:57- هوش مصنوعي

رونمایی از آکادمی هوش مصنوعی در باکو

آکادمی هوش مصنوعی در باکو برای پیشبرد اکوسیستم این فناوری افتتاح شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.