about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

48 نهاد ازجمله شرکت ارتباطات نیپون (Nippon)، ارائه دهندگان خدمات مدیریت حمل و نقل بزرگراهی، راه‌آهن ژاپن، بانک‌های این کشور و جمعیت صلیب سرخ، جزو بخش‌هایی هستند که در قانون جدید این کشور، موظف به افزایش توان امنیت سایبری خود شدند. از این نهادها خواسته شده‌است تا ضمن افزایش توان امنیت سایبری خود در زمینه‌های مختلف، اطلاعات حملات سایبری احتمالی را در اختیار سایر بخش‌های کشور قرار دهند.
دولت، در پیش رو بودن المپیک 2020 توکیو را، اصلی‌ترین علت برای تصویب قانون ارتقاء توان امنیت سایبری عنوان می‌کند. رشد فزاینده حملات سایبری در طی سال‌های اخیر، دولت‌ها را به فکر افزایش توان دفاعی انداخته است.
همچنین دولت، این 48 نهاد را موظف کرده تا در صورتی که از سرورهای آن‌ها برای انجام حمله سایبری برعلیه کشور دیگری استفاه شد، همکاری‌های لازم را با کشور هدف داشته باشند.
البته سایر نهادها از قبیل شهرداری‌ها و دانشگاه‌های بین‌المللی نیز در قانون جدید مکلف به اجرای برنامه‌هایی شدند که دولت برای 48 نهاد زیرساخت وضع کرده است.

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/20 - 15:09- تروریسم سایبری

استفاده از ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در سازمان‌های اطلاعاتی غرب

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

اجرای
1404/11/20 - 14:23- اقیانوسیه

اجرای پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی

شرکت «Cowbell» و زوریخ، پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی راه‌اندازی کردند.

تأمین
1404/11/20 - 14:22- سایرفناوری ها

تأمین انرژی خورشیدی مراکز داده گوگل توسط توتال انرژی

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.