about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تصویب سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سخنگوی شورای عالی فضای مجازی با اشاره به جلسه شورای عالی به ریاست ‏رئیس‌جمهوری تشکیل شد، گفت: در این جلسه و در ادامه بررسی سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات، ‏بندهای دیگری از اصول حاکم بر طراحی این شبکه، به تصویب اعضای شورای عالی فضای مجازی رسید.‏
سید ابوالحسن فیروزآبادی با اشاره به اینکه در جلسه قبل، محورهای شبکه ملی اطلاعات به‌عنوان زیرساخت ارتباطی کل فضای مجازی، استقلال و مدیریت شبکه ملی اطلاعات، مورد تصویب قرارگرفته بود، افزود: در این جلسه محورهای خدمات و محتوی شبکه ملی اطلاعات، سلامت و امنیت شبکه مذکور، بررسی و با اصلاحاتی مورد تصویب قرار گرفت.
دبیر شورای عالی فضای مجازی، در تشریح بخش‌های موردبررسی در این جلسه گفت: فصول خدمات و محتوی شبکه ملی اطلاعات دارای ویژگی‌های مدیریتی و امنیتی بوده که در چهار محور؛ خدمات ارتباطی، خدمات پایه کاربردی، خدمات سلامت و امنیت و پشتیبانی از خدمات کیفی و هوشمندی فرهنگی- تجاری، قابل دسته‌بندی است.
فیروزآبادی، خدمات ارتباطی موردنیاز در تمام لایه‌های شبکه را شامل میزبانی، فضای مشترک تجهیزات ارتباطی، انواع خدمات دسترسی، خدمات ترانزیت بین‌الملل، تبادل همتا به همتا، شبکه‌های توزیع محتوا و خدمات انتقال داخلی ترافیک دانست.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در تشریح خدمات پایه کاربردی شبکه ملی اطلاعات، این خدمات را بخش غیرقابل‌اجتناب از این شبکه دانست که دارای جنبه‌ی راهبردی با مخاطب داخلی بالایی هستند و اظهار داشت: مرکز داده (میزبانی و ذخیره‌سازی)، خدمات نام و نشان‌گذاری، جویشگر، رایانامه، پیام‌رسان‌های ارتباطی، هاب پیام و مراکز تبادل اطلاعات و نیز اکثر خدمات رایانش ابری، از مهم‌ترین خدمات باکیفیت شبکه ملی اطلاعات است.
سخنگوی شورای عالی فضای مجازی، خدمات پشتیبانی از هوشمندی فرهنگی-تجاری را یکی دیگر از خدمات موردنظر برشمرد و بیان کرد: پشتیبانی از هوشمندی فرهنگی-تجاری موردنیاز در تعامل مدیریت‌شده با دیگر شبکه‌ها مبتنی بر فرهنگ اسلامی- ایرانی و ایجاد زیرساخت موردنیاز برای مبحث تجاری و تجارت الکترونیک، از مهم‌ترین خدمات از این نوع است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: لازم است در تمامی لایه‌های شبکه ملی اطلاعات، منابع، زیرساخت‌ها، قابلیت‌ها و خدمات موردنیاز برای تأمین نیازمندی هم در سطح سالم‌سازی و امنیت خدمات شبکه ملی اطلاعات و هم در سطح پشتیبانی از سالم‌سازی دیگر لایه‌های فضای مجازی کشور، فراهم گردد.
وی افزود: صیانت از حریم خصوصی و عمومی و آزادی مسئولانه را نیز مورد تأکید قرارداد و اظهار داشت: تأمین امنیت عمومی و پشتیبانی از مشارکت‌های اجتماعی کاهنده جرائم و ارتقاء پایداری و بازگشت‌پذیری (زیرساخت‌ها، خدمات و مدیریت) از مهم‌ترین دستاوردهای این بخش است.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی وجود شبکه‌های اختصاصی امن و ارتباطات دستگاه‌ها را نیز موردتوجه قرارداد و گفت: نظر به اهمیت این شبکه‌ها، تأمین منابع و زیرساخت‌های موردنیاز در شبکه ملی اطلاعات به‌منظور تشکیل شبکه‌‌های اختصاصی امن، ضروری است.
دکتر فیروزآبادی، شکل‌گیری نهایی شبکه ملی اطلاعات را گامی مؤثر در پیشبرد اهداف و برنامه‌های فضای مجازی دانسته و اظهار امیدواری کرد تا با تصویب نهایی سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات و شکل‌گیری کامل زیرساخت‌های موردنظر، این شبکه تأثیرات خود را در عملیاتی نمودن تجارت، دولت، سلامت و آموزش الکترونیک، نشان دهد.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.