about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

پارلمان روسیه لایحه الزام شرکت‌های IT خارجی به افتتاح نمایندگی در روسیه را در مرحله اولیه بررسی تصویب کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پارلمان روسیه لایحه مربوط به الزام منابع و شرکت‌های IT خارجی به افتتاح نمایندگی در روسیه را در مرحله اولیه بررسی تصویب کرد.

بر طبق این لایحه، مالکان منابع اطلاعاتی‌ای که مخاطبان روزانه آن‌ها بیش از 500 هزار کاربر روس است، برای فعالیت در فدراسیون روسیه می‌بایست شعبه و نمایندگی افتتاح کنند یا اشخاص حقوقی روس تعیین کنند تا منافع شرکت‌های مادر را تأمین کرده و کانال اصلی تعامل رگولاتورهای روس با آن‌ها در روسیه باشند. 

همه مالکان خارجی سایت‌ها، سیستم‌های اطلاعاتی و برنامه‌هایی که به روسی یا به زبان‌های مردم فدراسیون روسیه اطلاعات، تبلیغات منتشر می‌کنند، اطلاعات مربوط به کاربران فدراسیون روسیه را پردازش کرده یا از شهروندان و اشخاص حقوقی روسیه وجه دریافت می‌کنند، باید شعبه، بخش یا شخصیت حقوقی خود را در روسیه افتتاح کنند. 

لایحه در نظر دارد با بهره‌گیری از مجموعه‌ای از اقدامات شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی را وادار به رعایت قوانین روسیه بکند که ازجمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ممنوعیت انتشار تبلیغات در یک منبع اطلاعاتی، عملیات‌های پرداخت به نشانی آن، ممنوعیت نتایج جستجو، ممنوعیت جمع‌آوری و انتقال فرامرزی داده‌های شخصی کاربران روس‌، اطلاع‌رسانی به کاربران منابع اینترنتی در مورد نقض قوانین فدراسیون روسیه و محدودیت جزئی یا کامل دسترسی به یک منبع اطلاعاتی.

کمیته سیاست اطلاعات، فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات پارلمان روسیه اسامی منابع و شرکت‌های فناوری اطلاعات خارجی را که ملزم به افتتاح نمایندگی در روسیه خواهند بود 20 مورد اعلام کرده است که عبارت‌اند از: شبکه‌های اجتماعی Facebook ،Instagram ،Tiktok ،Twitter، سرویس‌های اشتراک ویدئو YouTube ،Twitch.tv، پیام‌رسان‌های Whatsapp ،Telegram، Viber، سرویس ایمیل Gmail، موتور جستجوهای Google ،Bing.com، ارائه‌دهندگان خدمات هاست Amazon ،Digital Ocean ،Cloudflare ،Godaddy، فروشگاه‌های آنلاین، Aliexpress.com، Ikea.com، Iherb.com و Wikipedia.org..

منبع:

تازه ترین ها
امنیت
1404/11/18 - 08:47- بررسی تخصصی

امنیت سایبری؛ جبهه‌ای پنهان اما تعیین‌کننده در جنگ‌های مدرن

در الگوی نوین جنگ، داده، الگوریتم، سامانه‌های اطلاعاتی و زیرساخت‌های دیجیتال نه صرفاً ابزار پشتیبان، بلکه به مؤلفه‌های مستقل و تعیین‌کننده قدرت ملی تبدیل شده‌اند.

پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.