about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

در حال حاضر، کلاس‌های الکترونیکی از راه دور برای آموزش مجرمان سایبری در هند تشکیل می‌شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که نسل بعدی کلاهبرداران سایبری در هند تربیت میشوند تا میراث خود را زنده نگه دارند و همانطور که از باندهای جامتارا (Jamtara) و میوات (Mewat)، که در قسمت تاریک اینترنت رشد می‌کنند، انتظار می‌رود، کارآموزان می‌توانند در کلاس‌های آنلاین از راه دور ثبت‌نام کنند.

منابع پلیس گجرات در هند پس از اطلاع یافتن از اینکه 3 مرد از باناسکانتا در جامتارا برای انجام کلاهبرداری‌های بانکی آموزش دیده‌اند، گفتند که اعضای باند کلاهبرداران متخصص در طیف گسترده‌ای از جرایم سایبری مانند شبیه‌سازی سیم‌کارت، کلاهبرداری‌های مالی، هوش مصنوعی و تکنیک‌های اخاذی را دستگیر کرده‌اند. این 3 نفر درگیر یک راکت شبیه‌سازی سیم کارت بودند.

منابع هندی اظهار داشتند که مجرمان سایبری برنامه‌های آموزشی خود را با ویدئو در گروه‌های رسانه اجتماعی به ویژه تلگرام تبلیغ می‌کردند و هدف آنها جوانان بیکار بوده که به مشاغل کلاهبرداری به عنوان یک گزینه شغلی پرسود نگاه می‌کنند. بازرسان نمونه‌هایی از مجرمان ایالت‌های مختلف یافتند که در میوات هاریانا، مرکز جرایم مربوط به اخاذی، گرد هم می‌آیند تا در ترفندهای تجارت مهارت کسب کنند و یاد بگیرند که حداقل برای مدتی یک قدم جلوتر از قانون باشند. میوات به عنوان یک منطقه در بخش‌هایی از هاریانا، راجستان قرار دارد.

یکی از افسران هندی توضیح داد : «جامتارا در سال‌های 2017-2018 به کانون کلاهبرداری‌های سایبری مالی تبدیل شد. بسیاری از متهمان پس از تشدید نظارت پلیس و آژانس‌ها در منطقه، پایگاه خود را تغییر داده‌اند. آنها آموزش دیگران را آغاز کرده‌اند که برای آنها کمیسیون دریافت می‌کنند.»

یک افسر هندی دیگر خاطرنشان کرد که این کلاهبرداران همچنین به پشتیبانی لجستیکی کمک می‌کنند؛ پس از یک جنایت با استفاده از ابزارهای سایبری، متهم معمولاً تلفن‌ها و سیم کارت‌ها را دور می‌اندازد. باندهایی در بنگال وجود دارند که تلفن و سیم کارت را برای جرایم تهیه می‌کنند. مجرمان سایبری از جامتارا و میوات به کارآموزان کمک می‌کنند تا با این باندها تماس بگیرند.

دانشجویان در آکادمی‌های جنایی Mewat یاد می‌گیرند که فیلم‌های مستهجن عمیق از افرادی که هدف اخاذی هستند، بسازند. کمیسیون‌ها براساس میزان موفقیت افراد تازه کار است.

یک پلیس هندی درخصوص میزان هزینه و شهریه آموزش مجرمان سایبری، گفت که تجارت فریبکاری صرفاً براساس اعتماد انجام می‌شود. مجرمان سایبری معمولاً برای هر مورد تقلب بین 5 تا 10 درصد کمیسیون دریافت می‌کنند. اگر یک تازه کار به مربی خود خیانت کند، از تجارت خارج می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.